טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, שמי אפרת נשואה + תינוק בן שנה וחצי, לפני שבוע נולדה לנו תינוקת. מאז בני בן השנה וחצי כל לילה בוכה ונירגע רק כאשר הוא בא לישון איתי במיטה, ניסינו להחזיר אותו לחדרו כשהוא נרדם, אך הוא מיד מתעורר ובוכה ללא הפסקה. ניסינו להשאיר אותו קצת במיטתו ולראות אם הוא יירגע ויירדם , אך הוא לא מפסיק לבכות. חשוב לי לציין שהוא מעולם לא ישן איתנו בחדר, מגיל קטן הוא ישן בחדרו. אני פונה לקבל עצה כיצד לנהוג? מצד אחד איני רוצה ליצור הרגל חדש בוא הוא ישן איתי כל לילה, מצד שני אני מבינה שהוא עובר כרגע משבר בגלל התינוקת החדשה שבבית ואיני רוצה להחמיר לו ההרגשה. אני מאוד משתדלת לתת לו את מרב תשומת הלב.
אודה על עצתך. בברכה אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אפרת, קודם כל מזל טוב. את לא מחמירה לו את ההרגשה. דווקא השינה המשותפת וההרגשה שהוא מנהל אתכם על ידי הבכי זה מה שמחמיר לו את ההרגשה. אפשר לעשות איתו טקס שינה, לשבת לידו קצת, אבל להעביר מסר ברור שהבכי לא ישנה את מיקום השינה שלו, ושינה איתכם היא לא אופציה.חשוב מאוד להיות עקביים בזה, ולא להישבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד