לכ' סמדר ריינר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לכ' סמדר ריינר
    אוקסנה
    26/06/2012

שלום,
    היה לנו איבחון. (קלינאית תקשורת וריפוי בעיסוק).
    עם אותם אנשים אנו צריכים להמשיך טיפולים.
    הקלינאית מכירה את הילד שלי מהגן הקודם. באבחון איתה שמתי לב שלילד היה קצת דמעות. הרגשתי שאם הוא היה מחליט מה לעשות, הוא היה בורח ולא יוצא. ועם כל ההרגשה הזאת הילד שיחק איתה וחיפש חיזוקים על ההצלחה שלו מאיתנו (הורים).
    איך להגיב למצב הזה עם הדמעות (קצת)? האם לבקש להחליף אותה? ואם כן איך לעשות זה בלי לפגוע בה? הייתי רוצה לציין שהיה תקופה בגן הקודם שהילד לא רוצה קלינאית. (פחד בקטנה ולתקופה קצרה). לא דיברתי על זה בגן. לא ידעתי איך לשאול: "למה אני מרגישה שהילד מפחד מקלינאית קצת?"
    מה לעשות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכ' סמדר ריינר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכ' סמדר ריינר - תגובה

סמדר ריינר
    26/06/2012

שלום אוקסנה,
    לא בטוח שיש בעיה עם הקלינאית. יכול להיות שליל דשלך קצת קשה בתחלה עם ההרגשה שהוא בסוג של מבחן. לא צריך להחליף את הקלינאית בשביל זה. אני בטוחה שעם הזמן הוא יתרגל וזה יהיה בסדר. נסי לסמוך על הצוות המטפל ולדאוג פחות. ככל שאת תשדרי לילד ביטחון בצוות, כך יהיה לו קל יותר להסתגל.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לכ' סמדר ריינר

אוקסנה
    26/06/2012

שלום ותודה על תגובתך,
    יש לי עוד שאילה אחד אם אפשר.
    היום הילד חזר מהגן מפוחד ובוכה. נכנסתי לגן ראיתי 3 אנשים (צוות של הגן) מנסים להרגיע את הילד. הוא היה בהיסטריה, ישב על הרצפה לא היה מוכן לקום גם כש כבר אני בקשתי. לא היה מוכן גם לחיבוק. והכל בגלל שהילד לא אכל בגן. אמרו לו אם לא תוכל לא תשחק למעלה.
    אני יודעת שהם דואגים לילד, כי הילד מאוד רזה ולא אכלן בכלל. אבל אני ממש, אבל "ממש" נגד שיטה הזאת. ובכלל אני נגד עונש. זה "משפיל", זה עושה את הבנאדם כמו לא "שווה" ובגדול.
    איך להסביר לצוות כדי לא להוריד להם את "הביטחון"?
    והיום הילד כל זמן אומר: "אימא! ענן בצבע שחור".
    האם כדי לי לשלוח אותו מחר לגן? אולי להשיר אותו כמה ימיים בבית בשביל להוציא אותו למקומות שהוא אוהב?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לכ' סמדר ריינר - תגובה

סמדר ריינר
    27/06/2012

שלום אוקסנה,
    אני ל א בעד להשאיר אותו בבית. לא קרה שום אסון שאי אשר להתגבר עליו ולהמשיך להתמודד. להשאיר אותתו בבית זה לשדר לילד שקרה משהו נורא קשה ושהגן זה מקום קשה. בסך הכל דאגו לו, זה כל מה שקרה. כל מה את צריכה לעשות זה להגיד לגן שאת מבקשת שלא ינקטו שוב בעונש כזה, כי זה לא עוזר. זה הכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך

אוקסנה
    27/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה, שמחותי לעזור.

סמדר ריינר
    27/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו