בחירת בגדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בחירת בגדים
    אידה
    28/06/2012

שלום, בתי בת 3.5, ויש לי קושי איתה בבחירת בגדים, בבוקר כרגיל אני מאוד ממהרת ולכן חשוב לי להלביש אותה מהר, גם אם בחרנו בגדים בערב, לפעמים היא משנה את דעתה ומסרבת ללבוש, בוכה וכו'...
    הבעיה שהיא בוחרת לרוב את אותם בגדים ולא משנה ,לרוב זה או מכנסיים קצרים או חצאיות, כי שמלה בלי טייץ האני לא מסכימה ללבוש לגן..., אלא מביאה לה להחלפה...
    האם זה נכון לתת לילדה בגיל כזה לבחור בגדים ואיך להתמודד עם הבחירות הללו?
    תודה
    אני פשוט מרגישה שאני המון מתעסקת בזה וזה מקשה עליי מאוד במיוחד בבקרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת בגדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת בגדים - תגובה

סמדר ריינר
    29/06/2012

שלום מירי,
    זה בסדר גמור לאפשר לה לבחור בגדים, כל עוד זה מתוך שתיים שלוש אפשרויות ולא עוברים כל בוקר על כל הארון. אם זה נגמר בזה שהיא רוצה כל הזמן את אותם בגדים זה בסדר גמור, נשמע לי שחלק מהעניין שבגללו זה לוקח הרבה זמן קשור גם להתעקשויות שלך שחשוב לך שהיא תלבש מה שאת רוצה. כל עוד זה לא נהפך להיות טקס בלתי נגמר של מעבר על כל הארון וחוסר יכולת להחליט או לחילופין שהיא מבקשת דברים לא הגיוניים למשל ללבוש קצר בחורף - אין בעיה להענות לה. פשוט אם זה מה שהיא אוהבת תדאגי שיהיה יותר מזה מבחינת הבגדים שאת קונה לה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו