התנהגות מוזרה אצל בת 10

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות מוזרה אצל בת 10
    אנונימית
    01/07/2012

לאחותי בת ה10 יש נטייה מוזרה. במהלך משחק במחשב או צפייה בטלוויזיה, היא נוטה לגעת ברהיט קרוב למספר שניות בשתי ידיה. (לעיטים תוך כדי מטיחה של היד). כששואלים למה היא עושה את זה,היא לא משתפת פעולה וכששואלים אם היא שמה לב ,תשובותיה משתנות. הוריי מאמינים שמדובר בOCD/ אך למיטב הבנתי (הלא מלומדת,יש לציין)OCD אמור לנבוע מחרדה מסוימת וכשניסינו לדבב את אחותי היא לא שטפה פעולה הגם שאינני מצליחה לחשוב על כל חרדה שתגרור התנהגות כזו.
    האם אני טועה ואכן מדובר בOCD?
    אם לא,במה מדובר? האם ההתנהגות אמורה להדליק נורה אדומה?

אפשרות שאני רואה לנכון לשקול היא פיזיולוגית. הגוף דורש התמתחות והדבר פועל כמו מעין רפלקס.
    האם זו גם אפשרות?

אשמח לתשובה,ותודה מראש על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות מוזרה אצל בת 10

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות מוזרה אצל בת 10 - תגובה

סמדר ריינר
    01/07/2012

שלום לך,
    אפשרויות פיזיולוגיות כדאי לברר בפורום שעוסק בפיזיולוגיה, זה לא הפורום הזה ואני ל אמומיחית בבעיות גופניות. אני באופן אישי לא שמעתי על אפשרות כזו, והעובדה שאחותך לא מודעת לחרדה לא אומרת שהיא לא קיימת. הפעילות הכפייתית נועדה בדיוק כדי שהיא לא תרגיש חרדה. אם ימנעו ממנה לבצע את פעילות, אז היא כנראה תרגיש המון חרדה, גם אם היא עדיין לא תדע להגדיר ממה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו