מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אותו ילד עם כמה בעיותמישהי02/07/2012
שלום רב
בני יהיה בקרוב בן 17 בשנתיים האחרונות לא לומד כמו שצריך בכל פעם שהייתי שואלת מה עם שיעורים היה אומר אתם אף פעם לא סומכים עליי .ובסופו של דבר התעודה הוכיחה את עצמה .השנה החליט שהוא לא עושה בגרויות זה קשה מידיי בשבילו הוא גם עזב את קבוצת הכדורגל בה היה משחק לא מוצא את עצמו ישן מאוחר קם מאוחר יש לציין שיחסית לנוער של היום הוא ילד מאוד טוב ואף בורח מסכנות אתן דוגמא בשנה שעברה היו לו חברים מאוד טובים במשך שנים אותם חברים התחילו לעשן ולשתות לא התאים לו להסתובב איתם עזב אותם והתחבר לקבוצת נערים מאוד טובים מצד אחד הוא מראה שאפשר לסמוך עליו ומצד שני אי אפשר זאת ראינו בתעודה . כמעט כל יום הוא מביא קבוצת נערים אלינו הביתה והם נשארים עד 4 לפנות בוקר הם יושבים בסלון הבית או בגינה שפרטית שלנו ומשחקים בסוני מצד אחד אני הרבה יותר רגוע כשהוא בבית ואנחנו יודעים מה הם עושים מה הם שותים ומה אוכלים מצד שני אבא שלו לא אוהב את כל החגיגות האלה היות וזה גם הוצאות הם מכינים או מזמינים לאכול באמצע הלילה פופקורן פיצוחים שתיה וכו מה גם שאם ישנים ב4 לפנות בוקר אז מתעוררים בשעות הצהריים המאוחרות אז מה עדיף?שהילד יסתובב ויחזור הביתה בבוקר? שישאר וההוצאות יעלו ?שישן מאוחר ויקום מאוחר?עדיף ילד טוב או ילד לומד? המריבות בין האב הבן לביני גוברים
אנא עצתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותו ילד עם כמה בעיות - תגובה
סמדר ריינר03/07/2012שלום לך,
אני לא חושבת שזה צריךלהיות או או , או ילד טוב או ילד לומד. לא ברור לי איך הגעת לחלוקה הזו.
כמבון שזה טוב שבנך לא מסתובב בחברה רעה ומסכן את עצמו. יחד עם זה, הוא אל עושה לכם טובה. זה עבורו.
אני חושבת שכרגע הלימודים הם פחות חשובים. לימודים תמיד אפשר להשלים.
עם זאת, יש בעיה כנראה, יכול להיות שהילד שלכם מרגיש שלא סומכים עליו, שהו אחושש לגדול, לקחת אחריות, להגיע להישגים, ולהתמודד. אני לא יודעת ממה זה נובע, אולי ממעורבות יתר שלכם (ובגלל זה הוא אומר שאתם לא סומכים עליו) או מסיבה אחרת. אני חושבת שכרגע אין טעם להתעמת איתו על הלימודים, אבל כן לדרוש תפקוד כלשהו, למשל במטלות בבית, וכן לפנותי אתו לטיפול כיד לברר את הקשיים שלו יותר לעומק, ואם הוא לא מוכן לבוא אז להדרכת הורים עבורכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)