טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, הבן שלי בן שנה ו8 ולא משחק עם הילדים בגן. הוא נמצא בגן כבר 5 חודשים בגן אומנם לא תמיד היה ברצף כי היה חולה הרבה, עד לפני חודש הוא היה עד 16:00 בגן ובחודש אחרון היה בבית כי הרופאים המליצו לי להוציא אותו חודש שיבריא ויתחזק בבית השבוע החזרתי אותו לגן עד השעה 12. ושוב הוא מסתובב לבד או שמשחק לבד. לאחיינים שלי שהם יותר גדולים בגיל מתחבר ומשחק איתם אבל בגן או בגינה לא מוכן לשחק עם ילדים אחרים. אני חייבת לציין שהוא ילד יחיד והוא יודע שאנחנו אוהבים אותו ומפנקים מאד וכל מה שרוצה מקבל, הבית שלנו נראה כמו גן שעשועים קטן. אני רוצה להאמין שהוא מתנהג ככה כי הוא יודע שהגן זה כולה כמה שעות ואז הוא חוזר למקום שהוא אוהב ונוח לו, אני לא אומרת שזה בסדר זאת רק מחשבה שעוברת לי בראש. מה לעשות ואם יש צורך לטפל? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום פלור, הכל בסדר ואין צורך לטפל. מבחינה התפתחותית לילדים עד גיל שנתיים אין באמת צרכים חברתיים. אלה התנאים הסביבתיים שכופים על רוב ההורים להכניס ילדים לגן מגילאים קטנים כאלה, זה לא באמת צורך של הילדים. הכל בסדר, אפשר להרגע בינתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד