מסירת כלב וההשפעה על הילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מסירת כלב וההשפעה על הילדים
    שרית
    08/07/2012

שלום,
    יש לי 2 בנים (בן 6 ובן 3) . לפני חודשיים לקחנו לביתנו כלבה חמודה וגדולה. היא בגינה לא בבית. לפני כן, היה לנו כלב כמה שנים גם כן בחוץ שנפטר באופן מפתיע. הגדול שלי שאל שאלות, קיבל תשובות ונזכר בו לעיתים בשמחה ואומר שמתגעג ודברים כאלה. הקטן לא זוכר אותו, היה קטן מדי.
    הבעיה כרגע היא שהכלבה עושה לנו נזקים לגינה ולרכוש ואנחנו לא מצליחים להשתלט עליה ולחנך אותה. אם נרצה להחזיר את הכלבה או למסור אותה, אנחנו חוששים מתגובת הילדים. הם אוהבים אותה כמובן, ומשחקים איתה. אני חוששת ממסר של: היא לא התנהגה יפה או משהו כזה ושלחנו אותה בחזרה. בשבילם היא חלק מהמשפחה..
    השאלה היא אם ככה הילדים באמת רואים את המציאות והאם לשלוח אותה יכול לגרום נזק כל כך גדול?
    מקווה שהסברתי את עצמי טוב..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסירת כלב וההשפעה על הילדים - תגובה

סמדר ריינר
    08/07/2012

שלום עדי,
    החששות שלך הם במקומם. אני לא יודעת אם זה יעשה נזק כל כך גדול אבל השאלות בהחלט יתעוררו. קיימת גם האפשרות לנסות ולאלף את הכלבה. אפשר גם להזמין מאלף מקצועי למספר פגישות, ולפתור את הבעיה, או להתייעץ בפורום שמתאים לכך. זה נראה לי פיתרון עדיף, והוא גם משדר לילדים מסר של מחוייבות, התמדה והתמודדות עם בעיות, ולא כל פעם שנהיה קשה מרימים ידיים בנוסף למסרים שאת חששת מהם בלאו הכי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו