מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן 10שירי08/07/2012
שלום רב!
לצערי גיליתי בעיה דווקא ביום האחרון של הלימודים כאשר הבן שלי ניגש אלי בסוף היום ואמר לי כי ילדים מהכיתה מציקים לו וכאשר התחלתי לדובב אותו הוא אמר שזו הסיבה שהוא לא יורד לכיתה עם כל החברים מהכיתה וכי בגינה הם אומרים לו שהוא "לא שייך לגינה" לאחר בירורים מעמיקים יותר גם ביתי בכיתה א אומרת כי בהפסקות הוא לבד וכ "אין לו חברים" אני לא יודעת איך הגעתי למצב הזה שבעצם הילד ממש לא התחבר עם שאר הילדים וכרגע אני במצב של חוסר אונים לא יודעת איך לעזור לו כמו כן הילד אינו אוהב כדורגל ומרבית הכיתה שלו (80 אחוז) הן בנות, הילד הוא ילד יפה וחכם מאוד
כיצד אני יכולה לעזור לו?
בבקשה עזרה דחוף
צודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 10 - תגובה
סמדר ריינר08/07/2012שלום שירי,
חשוב להבין יותר לעומק ממה נובעת הבעיה. כמה זמן היא נמשכת, מתי החלה, מדוע מציקים לו, מה הם ואמרים כשהם מציקים, מדוע דווקא לו, וכו'. אני מציעה לכן להתייעץ עם פסיכולוגית בית הספר, וכן לברר האם הבעיה קיימת גם אחה"צ בחוגים? האם יש לו חברים שהם לא מהכיתה? אם לא אולי כדאי לעבוד גם על זה, רק אחרי שתבינו טוב יותר ממה נובעת הביעה ניתן יהיה לחשוב כיצד ניתן לעזור לו.
את מניחה אני מבינה שהסיבה היא שהוא לא אוהב כדורגל. אני לא בטוחה שזו הסיבה היחידה. וגם אם כן, אולי צריך לחשוב מה מפריע לו יותר, לשחק כדורגל כשהוא לא אוהב, או להיות מנודה בכיתה? האם הוא לא אוהב כדורגל כי הוא לא טוב בזה? אם זו הסיבה אז אולי גם בזה ניתן לעזור ולחשוב האם אבא או מישהו אחר יכול לאמן אותו בקיץ ולעזור לו לצבור ביטחון בעניין כדי שיוכל להשתלב טוב יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)