ביטחון עצמי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ביטחון עצמי
    אגם
    08/07/2012

היי,
    ביתי בת 4 וחצי בגן פרטי עולה לגן חובה ואני מאוד מודאגת מכמה סיבות היא מאוד נמוכה וניראת כבת 3 (היא פגית) בגן לרוב היא לא יוצרת קשר עם ילדים עד שלא פונים אליה ומאוד שקטה למרות שבבית היא שונה מאוד היא יודעת לעמוד על שלה ומאוד חברותית אני דואגת תמיד ליזום פגישות לאחר הגן עם חברות מהגן.
    בגן שעשועים אין לה בעיה לגשת לילדים וליצור משחק.
    מאד מציק לה שהיא נוכה ושמתנהגים אליה כאל תינוקות (מצד הילדים)
    איך אני יכולה לגרום לה ליותר ביטחון, להעצים אותה?
    אני בדילמה האים להכניס אותה לגן חובה או לטרום חובה? לא בגלל התפתחות שיכלית אלא ריגשית.
    תודה מראש על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטחון עצמי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטחון עצמי - תגובה

סמדר ריינר
    09/07/2012

שלום אגם,
    אני לא מתרשמת לבתך יש בעיית ביטחון. ילד עם בעיית ביטחון לא ניגש לילדים בגן שעשועים. יכול להיות שמה שמרתיע אותה מליזום בגן הוא המסה של הילדים והרעש, זה לא קשור לביטחון. תני לילדה להבשיל בדרך שלה, אל תלחצי עליה ואל תעצימי אותה בכוח, לחץ מצידך יכול לשדר חוסר ביטחון ולייצר בעיה איפה שאין. כמובן שתמיד טוב לתת חיזוקים חיוביים. נראה לי שכדאי לרשום אותה לגן טרום חובה ולתת לה להבשיל בקצב שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו