גמילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • גמילה
    סיון שארישוב
    09/07/2012

    שלום אני אמא לילד בן שנתיים וארבעה חודשיים ובהריון בחודש החמישי .

    התחלתי עם הילד בהדרגתיות רק בבית את הגמילה מטיטולים הלך לי בסדר ולפני שבוע וחצי החלטתי עם הגננת שעידו מגיע לגן ללא טיטול היא הסכימה איתי ומאז כל יום היא אומרת לי עידו לא אומר לנו הוא מתבייש מאיתנו,הוא מתאפק רוב היום וכבר כשיש לו אז בורח לו ,איתי בבית הולך לו ממש טוב עם הפיפי , חוץ מקיבה שבורח לו ופעם עשה בשירותים אבל רק פעם אחת ,הים התקשרה שוב ואמרה לי שהן לא יכולות להתעסק כל היום בהחלפות לעידו ושהיא מבקשת להחזיר לו את הטיטול אני כמובן לא הסכמתי לכך .

    מה שאני רואה זה שעידו חוזר מהגן בשבוע האחרון באמת מתוסכל ,אבל בבית הכל בסדר והוא הרבה יותר טוב ואפילו מבקש לעשות פיפי וכבורח לו קיבה הוא אומר לי בזמן שהוא עושה מא יש לי "קקי".

    אני לא יודעת מה לעשות לטובת הבן שלי אני נורא מתוסכלת מזה ,חייבת את עזרתכם .

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • גמילה - תגובה

    סמדר ריינר
    09/07/2012

    שלום סיוון,
    יכול להיות שמבחינתו עדיין קשה לו להגמל גם בגן בו זמנית והוא באמת מתבייש. זה לא נורא להחזיר את הטיטול באופן זמני רק בגן, ולחכות עד שיהיה לו יותר קל לבקש מהגננות, כשהוא קצת יגדל, אולי גם יראה ילדים אחרים, ואולי כדאי גם להוסיף חיזוקים חיוביים מהגננות כל פעם שהוא כן מבקש.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו