ילד רגיש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד רגיש
    ענת ע87
    09/07/2012

בני בן 6.5, כאשר נכנס לגן עיריה הייתי בהיריו ומאוד עצבנית. הגמילה מקקי הייתה קשה ובעצם לא הסתיימה. היו תקופות טובות שלא היה בורח לו והיה עושה בשירותים. הייתי ביעוצים שונים ומשונים, שמעתי וקראתי המון בנושא. וכמו שאמרתי היו כל מיני תקופות לכן אני יודעת שאין בעיה פיזיולוגית. בשנה אחרונה לקחתי אותו לטיפול רגשי באומנות. שנה חלפה ובמהלכה גם היו כל מיני תקופות פחות או יותר מוצלחות. ניסיתי שיטות שונות וגם פרסים. שום דבר לא השתנה למעט כמות הקקי בתחתון. יש שבועות ללא לכלוך ויש כל יום לכלוך ויש פעמיים ביום. אני מיואשת. המון זמן כסף עצבים ודמעות.
    אני פוחדת שיהיו השלכות פסיכולוגיות/פסיכיאטריות. בספטמבר הוא עולה לכיתה א. האם הסיוט הזה ימשך עד אין סוף?
    אולי הוא זקוק לטיפול פסיכולוגי?
    מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד רגיש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד רגיש - תגובה

סמדר ריינר
    10/07/2012

שלום ענת,
    קודם כל רצוי להתייעץ עם המטפלת שכבר יש לכם, מדוע לדעתה הסימפטום לא עובר ומה הסיבה שלו. יש גם טיפולים שמיועדים לסימפטום הספציפי הזה עצמו, שנקרא אנקופרזיס. יכול להיות שבמקביל לטיפול אצל המטפלת באומנות כדאי לכם לפנות לטיפול קצר מועד שמיועד לנושא הזה בלבד, ותוך התייצעות איתה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו