הששתתפות בחרם מתוך פחד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הששתתפות בחרם מתוך פחד
    yuy
    11/07/2012

שלום
    בני הבכור הוא בן 5. בגן הןא בחבורה של 5 ילדים מתוכם יש 2 "מנהיגים" .
    המהיגים החליטו לאלדבר עם ילד מסוים ( שהיה רוב הששנה חבר של בני . ובני אחריהם. מציק, לא מדבר..... והכל מתוך ציות למנהיגים ... לדעתי מתוך פחד להפלט מהקבוצה אם לא יעשה מה שנדרש ממנו....
    אני כל המן מנססה לדבר עימו ולהסביר לו שהוא חכם מספיק על מנת לדעת איזה מעשים הינם טובים ואיזה לא. ועליו לעמוד עעל שלו לא לעשות מעשים לא יפים.
    מצש אחד רווח לי כי הוא לא בצד שעושים עליו חרםן אבל מצד שני מאוד עצוב לי שהוא בבצד שמושפע ועושה חרם....
    מה עלי לעשות ? אני ממש פוחדת ששנה הבאה הוא יהיה בין הגדולים שרק יציקו כל הזמן לילדים הקטנים שיגיעו לגן.... ה"דיברוים שלי עימו לצערי לא עוזרים כי הוא בשלו....
    מה עושים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הששתתפות בחרם מתוך פחד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הששתתפות בחרם מתוך פחד - תגובה

סמדר ריינר
    12/07/2012

שלום לך,
    הדיבורים לא עוזרים כיוון שהם לא מתייחסים לפחד שלו, מה יקרהלו אם לא יציית. יכול להיות שבנך קורא היטב את המפה ומבין שבסיטואציה הזו, או שהוא מאלה מציקים או שהוא מאלה שמציקים להם.
    מדובר עדיין בילד קטן שלא יכול לעשות מהפכה חברתית כזו מול המנהיגים בכוחות עצמו.
    ההתערבות צריכה להיות מול הגננת ולא לדרוש מהילד להתנגד למשהו שמעלה אצלו חשש נורא גדול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו