טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתי בת 1.8, מתוקה וחמודה אבל כשאנחנו יורדות לגינה היא הרבה פעמים "מתביתת" על ילד עם חטיפים ונעמדת מולו עד שנגמרת שקית האוכל. זה יכול למנוע ממנה מלשחק, או לעשות פעילויות אחרות, היא פשוט לא מוכנה לזוז ולוותר. וזה לא שהיא מגיעה רעבה, יש לנו תמיד אוכל בתיק...
זה קשה לי משתי סיבות, גם כי זה לא נעים ופדיחה וגם כי אני מתבאסת שזה משבית כל פעילות אחרת- ג'ימבורי, משחק בגינה...
מה עושים?
תודה רחלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רחלי, לא ברור לי מה מונע ממך להזיז אותה משם. אני מניחה שאת לא רוצה שהיא תבכה. ואם היית צריכה להזיז אותה ממשחק מסוכן? או מכל דבר אחר? הרי בודאי שככל שהי אתגדל לא תוכל לקבל כל מה שהיא רצה וזה יגרום לה לאי שביעות רצון, השאלה אם את יכולה לעמוד בכך. לומר לה שאנחנו באנו לשחק וזה לא יפה לאכול אוכל של ילד אחר, לקחת רק חתיכה אחת מהבמבה נניח, להגיד תודה ולקחת אותה משם גם אם זה לא מוצא חן בעיניה בפעמים הראשונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד