עזרה דחופה בבקשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה בבקשה
    גלי
    16/07/2012

שלום,
    אני עושה בייביסיטר על ילדה בת 11. העניין הוא כזה: האמא של הילדה לוחצת עלייה לעשות ניתוח אף וממש מציקה לה על זה. היא מקללת אותה בלי סוף בכל פעם כשהיא מסרבת וממש הורסת לילדה את החיים. חשוב לי לציין שאין לי מושג מאיפה האמא הזאת הביאה את השטות הזאת של הניתוח אף כי הילדה ממש לא צריכה אותו. אפילו להפך- היא ילדה ממש יפה!!! אני לא יודעת מה לעשות, כי הילדה נירקבת לי מול העיניים ואין לי מושג איך לעזור לה. תודה מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה בבקשה - תגובה

סמדר ריינר
    16/07/2012

שלום נועה,
    למעשה נשמע שאת עדה לסוג של התעללות נפשית. את יכולה להציע לילדה לפנות ליועצת בית הספר או לפסיכולוגית בית הספר (השירות הפסיכולוגי אמור להיות זמין לפחות בחלק מחופשת הקיץ). את יכוהל גם לפנותצ בעצמך ללשכת הרווחה ולדווח או לדווח אנונימית לאגודת אל"י. זו לא בעיה להשיג את הטלפון שלהם דרך גוגל.
    כמובן קיימת גם האפשרות שתנסי לדבר עם האם אם את מרגישה נוח לעשות זה. אם כן חשוב שזה ייעשה בצורה רגועה ולא משימה אלא פשוט לנסות להעיר את תשומת ליבה לסבל של הילדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו