משתולל כשמשעמם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משתולל כשמשעמם
    קרן
    16/07/2012

שלום,
    בני בן 3.5 משתולל המון (בבית או מחוץ לבית) כאשר אני לא מעסיקה אותו כי אני באינטרקציה עם אנשים אחרים.
    לדוגמא, כשאנחנו הולכים לחברים/משפחה ללא ילדים, ולא מתיחסים אליו הוא יכול להשתולל (בעיקר להסתובב סביב עצמו וליפול) אפילו יותר מרבע שעה.

זה קורה רק שאני נמצאת עם אנשים אחרים, אם אני בבית איתו לבד ועסוקה בדברים אחרים, הוא יודע להעסיק את עצמו ולשחק לבד.

האם זה נורמלי (השתוללות ועניין הסיבובים?) נובע מחוסר תשומת לב? מה אפשר לעשות? לאיזה התנהגות צריך לצפות מילד בגילו בסיטואציות כאלה?
    גם אם אני מציעה לו חלופות, למשל לצייר, זה מחזיק בדיוק 5 דקות, אם מחליטים ללכת הוא מתחיל לבכות שלא רוצה ללכת.

תודה,
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משתולל כשמשעמם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משתולל כשמשעמם - תגובה

סמדר ריינר
    17/07/2012

שלום קרן,
    למה זה בעצם כל כך מפריע לך שהוא מסתובב סביב עצמו? האם הוא מציק למישהו? האם הוא מפריע? יכול להיות שכדאי פשוט להניח לו, עצם זה שלך יש חוסר שקט סביב העניין, זה יכול להנציח את זה שהוא לא מרגיד שסומכים עליו ומניחים לו והוא נשאר כל הזמן תלוי בתעסוקה שאת מספקת לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו