פרידה מכלב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרידה מכלב
    אליס
    17/07/2012

שלום רב,
    בצער אנחנו נאלצים להפרד מגור שלקחנו שכבר אצלנו חצי שנה. אין באפשרותנו להחזיק אותו כיוון שהוא סובל מחרדת נטישה וכל ההתמודדות מאוד קשה לנו מה גם שיש עוד תינוק בבית. ביתי שמאוד קשורה אליו ומבינה שעליו ללכת לא יודעת שהוא נמסר למשפחה אחרת שכן תוכל לטפל אלא אמרנו לה שהכלב מוחזר לאימו בבית הגידול שממנו הוא נלקח.
    שאלתי היא איך ללוות אותה בתהליך הפרידה, מה להגיד ומה לא להגיד? האם לערוך מסיבת פרידה כמו שיעצה לי יועצת בית הספר? כמה ימים לתת לה "ליהנות ממנו" לפני המסירה? אשמח לתשובה מהירה כיוון שהנושא דחוף. תודה רבה אליס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה מכלב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אוכל לקבל תשובה במהרה?

אליס
    17/07/2012

מסירת הכלב היא בעוד יומיים וזה דחוף. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה מכלב - תגובה

סמדר ריינר
    17/07/2012

שלום אליס,
    הרעיון של היועצת נשמע לי סביר, הייתי נותנת פרק זמן של 3 ימים עד שבוע כדי להיפרד, ומציעה לה להכין לו ציור, ולבחור מה בא לה לעשות איתו במסיבת הפרידה, אולי לנסוע למקום מיוחד לטייל איתו, וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו