מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ייעוץ בבקשה!מירית17/07/2012
שלום ,אני מירית אמא לשתי בנות בגילאי 4 ו3 ....
בעלי נמצא בבית סוהר כבר מעל 10 חודשים .גרנו באילת 5 שנים ,לפני כחודש עזבתי את אילת להורים שלי לב"ש אחרי שהבת הגדולה סיימה בהצלחה את הגן .
הבת הגדולה שלי הייתה מאוד קשורה לאבא שלה הוא היה דמות מאוד חזקה בחיים שלה.
כול התקופה שהוא נמצא בבית סוהר היא השתנתה מאוד .התגלה לה פטרייה בראש ונשר לה כול השיער .זה השפיע עלייה המון בזה שהיא הייתה משווה את עצמה לבנות אחרות בגן שלהן יש שיער ארוך ולה לא .
לפניי שהוא עזב היא הייתה ילדה מופנת שקטה ממושמעת מקשיבה לכול דבר ובעיחסים מעולים עם אחותה הקטנה.
בעלי נמצא ביית סוהר בבאר שבע .סיפרנו לה שאבא עובד בבאר שבע ואפשר לראות אותו פעם בחודש.לקחתי את הבנות פעמיים לביקר פתוח והכל היה בסדר.מאחר שלא מאשרים לא יותר ביקורים פתוחים הן לא יכולות לראות אותו.
ולפני כחודש שהגענו לבאר שבע היא נהייתה מאוד אגרסיבית מרביצה לכולם ומוציאה מילים כמו "מטומטמת" לי ולסובבים אותה .
אני מרגישה שהילדה עוברת משבר מאוד קשה ואין לי את הכלים לעזור לה אני משתדלת לא לבכות לידה אבל מפחדת להישבר.
אני רוצה לעזור לה לצאת מזה ואני לא יודעת איך.
אני לוקחת אותה למלא מקןמות כייפים מנסה לכייף איתה אבל היא אחרי כול בילוי היא טוענת שלא נהנתה.
בבקשה עזרי לי איך לי מושג מה לעשות ..!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ בבקשה! - תגובה
סמדר ריינר17/07/2012שלום מירית,
זהו מצב שאין די בייעות באינטנרט כדי לתת לו מענה מספק. את זקוקה להדרכת הורים מסודרת יותר. רקודם כל, חלק ניכר מהמצב של ביתך נובע מכך שלא מדובר אצלכם בבית על האמת. יש למצוא דרך לספר לה את האמת, ולתת לה לשאול ולהבין מה קורה. אני מבינה שזה משהו שקשה לך מאוד לעשות ולכן חשוב מאוד שתפני לקבל עזרה מסודרת בעניין, אם דרך מחלקת הרווחה של באר שבע או דרך קופת חולים או כל מסגרת אחרת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)