מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התנהגות של ילד בן 5 וחציניקיטה17/07/2012
שלום , בני בן חמש וחצי, השנה החל להיות בגן עיריה כשלפני היה בגן פרטי, מתחילת השנה נימסר לי מהגננת שבני ילד מאוד אהוב על כל הילדים, מקובל ונערץ וגם אני הרגשתי זאת שמתקשרים אלי כל הזמן להפגש עם בני, הבעיה היא שהגננת במקביל מתחילת השנה כל הזמן מתלוננת על כך שהילד לא ממושמע , משתולל ומאוד אנרגטי ועקב זה שהוא סוחף אחריו אני הבנתי שזה מאוד מקשה עליה להשתלט על ילדי הגן . אני ובעלי בבית מקנים לו גבולות כמה שצריך עקב חוסר המשמעת שלו בבית אך הוא מאוד מתיש אותי (יש לי בת בת שנתיים בנוסף אליו ) ואני מבינה על מה הגננת מדברת, הגיעה אלינו אפילו פסיכולוגית מהדרכת הורים שנתנה לנו טיפים ואמרה לנו שהגננת פשוט מותשת מהתנהגותו, בבית הוא גם לפעמים לא ממושמע, מציק לאחותו ועושה שטויות .החודש יש קייטנה בגן והגיעו גננות אחרות שמתחלפות בצהרים שאינן מכירות אותו לפני, לא עברו כמה ימים מתחילת החודש וכבר דברו איתי לגבי התנהגותו (אינו מקשיב ואינו ממושמע, חוטף דברים לילדים אחרים ומוריד את המכנסיים בפני כולם -שזה דבר חדש ), חשבתי בעבר שהוא כמו כל הילדים ורק צריך יותר משמעת אך כשכבר הרבה פונים אלי בנידון אני מתחילה לחשוב שאולי אני לא פועלת כמו שצריך , האם אכן אני צודקת וככה ילדים בגילו מתנהגים וזה הגיל או שאני צריכה לפעול ? ואם כן אז איך ? איני יודעת כבר איך להתנהג מולו (עונשים כמו לא לראות טלויזיה , לא לקבל חטיפים שאוהב) ניסיתי הכל ועדיין איני מצליחה למתן את התנהגותו , אודה לעזרה ותשובה ..כוחותיי אפסו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהגות של ילד בן 5 וחצי - תגובה
סמדר ריינר17/07/2012שלום ניקיטה,
אני חושתב שאת כבר מבינה לבד שיש כאן בעיה, וזה לא חלק נורמטיבי מההתפתחות שלו. כדאי שתפני בהקדם למכון להתפתחות הילד שעובד עם קופת החולים שלך כדי לעשות אבחון מסודר ולהחליט על דרכי טיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)