איך להסביר הריון בסיכון לילד קטן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך להסביר הריון בסיכון לילד קטן
    סימונה
    20/07/2012

שלום רב,
    אני בהריון בשבוע 17..נדבקתי ב-cmv ולאחר מי השפיר (רק בשבוע 22) נדע אם ההריון ימשך או נצטרך לעשות הפלה.. יש לי ילד קטן בן 2:06 שמתחיל לשים לב לבטן ואני מתלבטת איך להסביר את המצב של ההריון בשל נושא ההמשך שלא ברור.. אשמח לקבל רעיונות..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להסביר הריון בסיכון לילד קטן - תגובה

סמדר ריינר
    20/07/2012

שלום סימונה,
    לילד קצת יותר גדול הייתי מסבירה שבבטן יש לך עובר, שאם הוא יתפתח יפה, הוא יוולד ויהיה תינוק. לא כל העוברים מתפתחים ונולדים. מאחר ומדובר בילד קטן מדי, הייתי מחכה עם ההסבר כמה שבועות, ורק אומרת שאכן לאימא יש בטן שמנה עכשיו, בלי להיכנס להסבר יותר מדי כרגע, אלא רק אחרי שיתברר שהכל בסדר וההריון ממשיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך..

סימונה
    20/07/2012

תודה על תגובתך..
    השאלה שעולה היא מה לעשות אם הוא שואל מה יש לי בבטן.. אני אומרת את זה כי יש כמה חברים מהגן שהאמהות שלהן בהריון מתקדם וחלק שילדו והוא מבין מה זה הריון ותינוק..
    שוב תודה..
    סימונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך.. - תגובה

סמדר ריינר
    21/07/2012

שלום סימונה,
    אם את חשה שהוא מבין, אז את יכולה לומר שאכן את בהריון, לא הייתי נכנסת כרגע לכל ההסברים המסובכים, אבל אם אכן ההריון לא יעלה יפה, אז הייתי מסבירה את ההסבר על העובר. אני מבינה שכרגע זה מעמיד אכתם במצב מורכב, כיוון שהריון אמור להיות דבר משמח, אבל אתם אמורים כרגע להיות עצורים, ולא לפתח ציפיות והעובדה שצריך לתת הסברים לילד כשאתם עדיין לא יודעים מה יהיה מפגישה אתכם עם הכאב והחשש. לכן אני לא בעד להכביר בהסברים כרגע, אלא לתת את המינימום לפי מה שהוא שואל,
    אני מקווה שבכל זאת הכל יהיה בסדר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו