מקווה שתוכלו לעזור לי.....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מקווה שתוכלו לעזור לי.....
    אור
    25/07/2012

הי.אני בת 32...אם ל2 בנים:7.5, 4 .ילדתי את הגדול בגיל 25,לא היתי מוכנה לזה...גם יצא דומה לאבא(שחום)ואני ממש לא אוהבת את זה...בחופש מן הסתם לא כ"כ מקשיב,זה ממש קשה לי...כלום לא עוזר,עושה מה שבא לו,מסבירה לו המון פעמים בטוב,לא הולך...וממש אני שונאת כבר אותו בגלל זה.גם חושבים להתגרש כי נמאס לי מכל השטויות של הילדים...אני הקרבתי המון-כמעט ולא עובדת,משתדל לעשות דברים איתם כשיכולה...אבל הגיעו מים עד הנפש...
    עזרה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקווה שתוכלו לעזור לי.....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקווה שתוכלו לעזור לי..... - תגובה

סמדר ריינר
    25/07/2012

שלום אור,
    לא כל כך הבנתי איך להתגרש הולך לעזור לך עם השטויות של הילדים, הרי את לא מתגרשת מהילדים...
    נשמע לי שחשוב מאוד שתפני לקבלת עזרה דחוף. ראשית כדאי שתפני לטיפול פסיכולוגי, ואם אין לך אפשרות לעשות זאת באופן פרטי, קיימות מסגרות ציבוריות שבהן הטיפול הוא חינם.
    שנית, אולי כדאי שתיצרי קשר עם גורמי הרווחה באיזור מגורייך. נשמע שאת עייפה מגידול הילדים, וזקוקה למנוחה. יכול להיות שיוכלו להציע לך פיתרון בעניין. זה בסדר גמור ואין בכך בושה. בעיני דרוש לאם אומץ להודות שהיא לא יכולה לטפל בילדיה ושאין לה כוחות, ולמצוא לזה פיתרון מאשר להגיע למצב של ייאוש או של מעשים שאחר כך קשה לתקן אותן. גשי וקבלי עזרה, ואני מקווה שתתחזקי בהקדם ותכולי לממש את האימהות שלך כמו שאולי היית רוצה, כי אני מאמינה שאת רוצה אבל כרגע אין לך כוח, וזה בסדר גמור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שוב...

אור
    25/07/2012

תודה על התגובה...אסביר לך:אני ובעלי ממש מסתתדרים מעולה...רק הילדים מקלקלים וגורמים לנו לריב...לכן אם נתגרש ילדים אצלו...לי מספיק לראות אותם פעם בשבוע...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו