מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מקווה שתוכלו לעזור לי.....אור25/07/2012
הי.אני בת 32...אם ל2 בנים:7.5, 4 .ילדתי את הגדול בגיל 25,לא היתי מוכנה לזה...גם יצא דומה לאבא(שחום)ואני ממש לא אוהבת את זה...בחופש מן הסתם לא כ"כ מקשיב,זה ממש קשה לי...כלום לא עוזר,עושה מה שבא לו,מסבירה לו המון פעמים בטוב,לא הולך...וממש אני שונאת כבר אותו בגלל זה.גם חושבים להתגרש כי נמאס לי מכל השטויות של הילדים...אני הקרבתי המון-כמעט ולא עובדת,משתדל לעשות דברים איתם כשיכולה...אבל הגיעו מים עד הנפש...
עזרה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקווה שתוכלו לעזור לי..... - תגובה
סמדר ריינר25/07/2012שלום אור,
לא כל כך הבנתי איך להתגרש הולך לעזור לך עם השטויות של הילדים, הרי את לא מתגרשת מהילדים...
נשמע לי שחשוב מאוד שתפני לקבלת עזרה דחוף. ראשית כדאי שתפני לטיפול פסיכולוגי, ואם אין לך אפשרות לעשות זאת באופן פרטי, קיימות מסגרות ציבוריות שבהן הטיפול הוא חינם.
שנית, אולי כדאי שתיצרי קשר עם גורמי הרווחה באיזור מגורייך. נשמע שאת עייפה מגידול הילדים, וזקוקה למנוחה. יכול להיות שיוכלו להציע לך פיתרון בעניין. זה בסדר גמור ואין בכך בושה. בעיני דרוש לאם אומץ להודות שהיא לא יכולה לטפל בילדיה ושאין לה כוחות, ולמצוא לזה פיתרון מאשר להגיע למצב של ייאוש או של מעשים שאחר כך קשה לתקן אותן. גשי וקבלי עזרה, ואני מקווה שתתחזקי בהקדם ותכולי לממש את האימהות שלך כמו שאולי היית רוצה, כי אני מאמינה שאת רוצה אבל כרגע אין לך כוח, וזה בסדר גמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שוב...
אור25/07/2012תודה על התגובה...אסביר לך:אני ובעלי ממש מסתתדרים מעולה...רק הילדים מקלקלים וגורמים לנו לריב...לכן אם נתגרש ילדים אצלו...לי מספיק לראות אותם פעם בשבוע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)