ילד סנדביץ'

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד סנדביץ'
    רוני
    25/07/2012

עומר בן ה - 5 הוא ילד סנדביץ לאחות גדולה יפה, מוצלחת וכשרונית ולאח קטן בן שנתיים, חמוד ומצחיק. גם עומר הוא ילד יפה, מצחיק ומוכשר אבל כבר מינקות הוא תמיד מתוסכל, כאילו הוא נולד כבר סנדביץ'. בגיל 3 הוא אובחן בהתפתחות הילד עם בעיה במוטוריקה עדינה ומאז אנחנו בטיפולים בריפוי בעיסוק. לאחר לידת האח הקטן מצבי הרוח של עומר החמירו והיחסים ביננו הפכו למאבק מתמיד. כדי לנסות לחזק אותו ניסינו חוגים (קפוארה, רכיבה טיפולית) אבל ללא הועיל, הילד מרגיש שדופקים אותו כל הזמן.
    אנחנו תוהים האם זה הזמן לפנות לטיפול פסיכולוגי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד סנדביץ'

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד סנדביץ' - תגובה

סמדר ריינר
    26/07/2012

שלום רוני,
    נשמע שעומר סובל מתחושה שעיקר תשומת להב שהוא מקבל היא סביב התסכולים והקשיים שלו. קודם כל ניתן לנסות לתת פחות התייחסות בסיטואציות האלה ולהגדיל את ההתייחסות לחוזקות שלו, בלי קשר לחוגים בהכרח.
    מבחינת טיפול פסיכולוגי, נראה לי לי שעדיף להתחיל קודם כל מהדרכת הורים כדי לעזור לכם לעזור לו בלי לערב אותו בטיפול באופן ישיר, כיוון שטיפול פסיכולוגי יכול להגביר את התחושה שהוא חריג ומשהו אצלו לא בסדר, תחושה שנדמה לי שגם כך הוא סובל ממנה כרגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו