נסיעה לשבוע בלי תינוקת בת 8 חודשים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נסיעה לשבוע בלי תינוקת בת 8 חודשים
    ליאורה
    29/07/2012

שלום ,
    אני בעלי ושתי בנותי הגדולות נוסעים ללחופש בחו"ל לשבוע , את בתי בת השמונה חודשים אנו שוקלים להשאיר עם סבא וסבתא לאורך כל התקופה, חשוב לציין שהתנוקת היא מאוד נוחה אך היא רואה את סבא וסבתא שלה רק פעם בשבועים .ברצוני לדעת האם רצוי מבחינה פסיכולוגית להשאיר את התינוקת אצל הסבא והסבתא או כדאי שניקח אותה איתנו ? אם נשאיר אותה האם הדבר לא יגרום לה לבעיות כשנחזור ?
    תודה אמא שמתלבטת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיעה לשבוע בלי תינוקת בת 8 חודשים - תגובה

סמדר ריינר
    29/07/2012

שלום ליאורה,
    זה ממש לא גיל מתאים להשאיר תינוקת ללא הוריה. לא ניתן להסביר לה שאתם חוזרים וכמה זמן זה יקח, וזה עלול לגרום נזק להתפתחות הנפשית ולאמון שלה, לטווח הקרוב וגם לטווח הקצר. בטווח הקר רכשתחזרו עלולות להיות בעיות בשינה, באכילה, בכי מוגבר, הצמדות אליכם וכו', ובהמשך גם עלולות להיות בעיות ביצירת קשר ואמון, וכן חרדות. ממש לא הייתי ממליצה על דבר כזה עד גיל שנתיים לפחות כשאפשר להסביר יותר וגם לדבר איתה בסקייפ או בטלפון תוך כדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ליאורה
    30/07/2012

סמדר , תודה רבה על התשובה המעמיקה, אני שמחה שבדקתי את הנושא לפני שנסענו ,לאור מה שכתבת החלטנו לקחת את התינוקת איתנו לטיול ואני מאמינה שנהנה איתה , מה שבטוח זה שאני עכשיו יותר רגועה ובטוחה שאני עושה את הדבר הטוב בשבילה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לעזור:-)

סמדר ריינר
    30/07/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו