מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בדחיפות - בן 9ירון29/07/2012
אני אקצר מקווה שתבינו - אני חייב עזרה במהירות בבקשה
המצב הוא כזה ילד בן 9 אשר חברתית ובלימודים מצויין .
אך ישנה התדרדרות גדולה בהתנהגות כתוצאה מעזיבה וחזרה של ההורים . לפני כחצי שנה עזבתי את הבית ולאחר כשלושה חודשים חזרנו לנסות לשמר את הזוגיות .
מה שקורה כרגע הוא שהילד לא מוכן לוותר על המקום שכנראה תפס הוא לא נותן לנו להיות יחד כל דבר מפריע לו בהתנהלות הזוגית (אפילו סתם שאלה שלה אליי שאנחנו צופים בטלויזיה).
זה מגיע לאלימות (לא קשה בועט ברגליים שלנו)מקלל מדבר מאוד לא יפה כלפינו מה שאף פעם לא התקרב לסיטואציות כאלה .
ברוב המקרים הכעסים והעצבים מופנים כלפי האמא. ואליי מופנים רק אם אני מגיע ומנסה לסדר את המצב (זה מגיע להתערבות כלפיה לגבי איך מתלבשת ועם מי מדברת כאילו הוא מבוגר)מה שאני היום מבין שבתקופה בה לא הייתי בבית למרות שכמעט כל יום הייתי רואה את הילדים אישתי שיתפה אותו גם אם זה נעשה בתום לב .
אשתי לא מאמינה בפסיכולוגים לכן הנסיון לקחת אותו לטיפול היה מאוד קשה כי לא היתה שותפה לדרך .
יש עוד כמה דברים שנאמרים ע"י שאחסוך מלכתוב אותם כי הם קשים וגם כנראההוא אומר כדי לבקש צומת לב גדולה כמובן שאני לא מתעלם לכן אני מבקש עזרה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בדחיפות - בן 9 - תגובה
סמדר ריינר29/07/2012שלום ירון,
אם אישתך לא מכונה לקחת אותו לטיפול, אתה יכול לפנות לטיפול והדרכת הורים איתה או בלעדיה. נראה שאתה מתקשה לקחת מקום בבית ולהשליט את סמכותך, ויש מין ברית בין אשתך ובנך שאתה נשאר מחוץ לה. כדי להתמודד עם זה כדאי שאתה תפנה לקבל עזרה וזה כבר ישפיע על הבן שלך, כשההתנהגות שלך תשתנה בעקבות העזרה שתקבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)