בן 4 לא הולך לשרותים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 4 לא הולך לשרותים
    סיגל
    30/07/2012

בני בן ה-4 סובל מידי פעם מעצירויות, ומאז שהתחילו העצירויות חלה נסיגה ובכל פעם שיש לו קקי הוא עושה במכנסיים וקורה לי אחרי מעשה, לגבי שתן הוא הולך לשרותים , כמה שניסיתי בדרכים שונות לא הצלחתי להביא אותו למצב של ללכת לשרותים , הוא לא מוכן לעשות בשרותים גם כשאין לו עצירות, השאלה שלי היא מה עושים? (מהגן מזעיקים אותי מידי פעם כי "ברח לו")

תודה סיגל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 4 לא הולך לשרותים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 4 לא הולך לשרותים - תגובה

סמדר ריינר
    30/07/2012

שלום סיגל,
    לא ברור מהתאור שלך בנך נגמל לחלוטין ואחרי זה החל להתאפק או שבעצם עדיין לא נגמל לגמרי. כמו כן לא בורר האם בדקתם את העניין העצירויות מבחינה רפואית. אחרי מתן תשובות לשאלות אלה נוכל להמשיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן 4 לא הולך לשרותים

סיגל
    31/07/2012

לשאלתך האם הוא נגמל אז אכן כן בסביבות גיל שנתיים ושמונה חודשים ובקשר לעצירויות קיבלנו מהרופא נרות ואנו נותנים לו במצבים שצריך , הבעיה היא שהוא בוחר לעשות בתחתונים גם במצב רגיל כשאין לו עצירות, הוא עושה ואחר כך קורה לי להחליף לו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן 4 לא הולך לשרותים - תגובה

סמדר ריינר
    31/07/2012

שלום סיגל,
    מהתאור אני מתרשמת שייתכן ובנך סובל מאנקופרזיס. במקרה כזה יש לפנות לטיפול פסיכולוגי בהקדם, שמשלב הדרכת הורים. כדאי לעשות זאת בדחיפות כיוון שזו בעיה שנוטה להחמיר ועם הזמן יותר קשה לטפל בה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו