הליכה נשית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הליכה נשית
    אמא דואגת
    30/07/2012

שלום רב.
    אני אמא לילדה בת עשר ובן בגיל שש.
    לאחרונה בני התחיל ללכת בבית , לפעמים , לא תמיד , בהליכה נשית , ממש על גבול ה"ענטוז" ולדבר דיבור לא מוגדר אבל גם לא דיבור רגיל , ביישני כזה .הוא לא ילד שנמשך לכדורגל או מכות עם בנים. הוא מעדיף משחקי לגו , מחשב וחלל.לפעמים נדמה לי שהוא ממש נרתע או מפחד כשאני מזכירה לו חוג גודו או כדורגל. בגן הוא משחק גם עם בנים וגם עם בנות , ובבית מזמין אליו בנים ומתארח אצל בנים. מה שמטריד אותנו , בנוסף להליכה הנשית , היא העובדה שהוא ממש מחבק ומנשק בנים אחרים.תמיד את אותם שני בנים.האם זה אומר שהוא ממש נמשך אליהם ? עד היום אף בן לא הדף אותו אך אנו חוששים שזה יקרה לבטח בכיתה א.וחוששים כמובן שילעגו לו. אנחנו לא יודעים מה מקור ההתנהגות ואולי היא בעצם נורמלית , אבל מה שבטוח שהיא מדאיגה אותנו . אנחנו מעירים לו על ההליכה ולא יודעים מה לעשות במצב שהוא "נמרח" על אותו חבר . איך להגיב ? האם זה מעיד על נטיות מיניות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליכה נשית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכה נשית - תגובה

סמדר ריינר
    30/07/2012

שלום לך,
    יכול להיות שהדבר מעיד על נטייה מינית, אבל זה עוד מוקדם מדי לדעת בודאות. חשוב מאוד מצד אחד לשדר לו קבלה, כי אם זה מה שהוא מרגיש זה לא יעזור אם תגנו את זה. מצד שני, אני בהחלט מבינה את רצונכם למנוע ממנו פגיעה על ידי ילדים אחרים, אתם יכולים לדבר איתו בלי קשר לעניין הנטייה המינית שאולי לא נעים לילדים אחרים שהו אמנשק ומחבק אותם, וללמד אותו בלי שום קשר שמירה על גבולות הגוף ופרטיותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו