מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לכ' סמדר ריינראוקסנה30/07/2012
שלום,
האם היית ממליצה לקחת ילד בן 6 שנים עם הקשיים + חרדות NON STOP + צועק אם הוא רואה שילדים צועקים או בוכים להפרעות אכילה? והאם תוכלי לתת לי תמונה על המקום הזה?
מה שאני יודעת שזה מקום מפחיד לילדים. שיש אימא שעמדה להתעלף מצעקות ובכי של הילדים אחרים שהיא שמעה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכ' סמדר ריינר - תגובה
סמדר ריינר31/07/2012אוקסנה,
לקחת לאן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
אוקסנה31/07/2012שלום,
להפרעות אכילה עם כל מצב החרדות שלו!
הסבר מלא בהודעה הקודמת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... - תגובה
סמדר ריינר31/07/2012שלום אוקסנה,
לא הבנתי להכין הפנו אותו בדיוק. אני מניחה שהפנו אתכם למקום שמטפל בהפרעות אכילה. זה בסך הכל סוג של טיפול, וזה אמור לעוזר לכם. זה לא מקום רע, ולא אמור להזיק לו, קיבעי שם פגישה ונסי להתרשם ברוגע, ואני מאמינה שיהיה בסדר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
אוקסנה31/07/2012תודה על תגובתך,
כי איש מקצועה האם היית ממליצה לגשת למקום בטיפול בהפרעת אכילה לילד שחרד מאוד?
הילד מפחד להיות חולה, הילד מפחד מילדים גם אם הם בוכים וגם אם לא, הילד מפחד משינוי באוכל, אם יהיה לידו ילד שמפחד להסתפר גם הילד שלי אחרי זה יפחד (וזה כבר יש שלא היה בכלל).....
האם זה לא נזק לגשת לטיפול בהפרעת אכילה?
סמדר אם לילד שלי יהיה מה שהוא יותר גרועה, לאנשים שמטפלים בהפרעת אכילה ולאנשים שממליצים ללכת לטיפול בהפרעת אכילה ממש לא יהיה חשוב מה עם הילד.
הצוות שממליץ לנו לטיפול בהפרעת אכילה לא רואים מה הילד מרגיש כשהוא חולה או רואה שינוי באוכל - הילד יותר חרד. כשאנחנו מסביר את כל זה הם חושבים שאנחנו לא רוצים לשתף פעולה.
ואנחנו לא לא רוצים לא יכולים, כי רק אנחנו יודעים מה עובר על הילד בגלל החרדות.
האם היית ממליצה לגשת למקום בטיפול בהפרעת אכילה לילד שחרד מאוד?
סליחה ותודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)