מילה מטיטולים לפני גן עירוני

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מילה מטיטולים לפני גן עירוני
    שירנה
    31/07/2012

בני בן שנתיים ושמונה חודשים. בסוף החופש יעלה לגן טרום טרום חובה עירוני.
    התחלנו גמילה מטיטולים וזה התחיל נחמד. אבלך ברגע שהחלטנו להוריד לחלוטין את הטיטול הילד הפסיק לעשות בשירותים.
    בשעות הלילה ושנת הצהריים הוא עם טיטול (ועושה בטיטול), בשעות העירות הוא ללא טיטול. אני לוקחת אותו לשירותים, מושיבה אותו אבל הוא טוען ש"אין לו פיפי".
    הוא מצליח להתאפק המון שעות. אנחנו יחד בבית כרגע, אבל הוא כמעט לא מפספס. מתאפק הרבה מאוד.

לצייןם שהוא ילד שלישי, בוגר, ורבלי. מקסים...
    מה לעשות עם הגמילה הזו?? איך לשכנע את הילד שלא צריך להתאפק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילה מטיטולים לפני גן עירוני - תגובה

סמדר ריינר
    31/07/2012

שלום שירן,
    אם הוא כמעט לא מפספס אז למה את מוטרדת? עם גמילה בלילה ובשינה אפשר עוד לחכות. נסי לאל להילחץ ולהלחיץ, ותני לילד את הקצב שלו. גם אם יהיו לו פספוסים פה ושם בגן, אני מניחה שיתייחסו לזה בסלחנות, הוא עוד קטן ובטח יש עוד ילדים במצבו. יכול להיות שעם הכניסה לגן הוא יראה ילדים אחרים משתמשים בשירותים ויתקדם יחד איתם. נסי לדאוג פחות ולא לעקוב בצורה כל כך הדוקה אחרי ההתאפקויות שלו, זה מגביר את הלחץ, הוא צריך לפתח יכולת עצמאית לזהות מתי יש לו וההתערבות שלך יכולה לחבל בזה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה לפני גן עירוני

שירנה
    31/07/2012

וואו איזו כיף! תודה על התגובה המהירה!

אם כך, להמשיך להזכיר לו? מדי פעם?

הוא גם מסרב ללבוש תחתונים, הוא מהלך עם מכנסיים בלבד.

אני לוקחת אותו לגינה ומנסה פה ושם גם לקחת אותו לעץ, אנחנו מלטפיםפ את העץ אך הוא שוב כמו בבית, אחרי הניסיון טוען "אבל אין לי פיפי". מתוק אמיתי.

אני חוששת שאולי אני באמת מפעילה לחץ. יחד עם זאת, להמשיך להזכיר לו ולקחת אותו לאסלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה לפני גן עירוני - תגובה

סמדר ריינר
    01/08/2012

שלום שירן,
    אם הוא מסרב ללבוש תחתונים יכול להיות שיש בעיה של רגישות תחושתית וכדאי לבדוק את זה אצל מרפאה בעיסוק. תנבי להניח לו ותראי איך זה עובד, האו צריך להכיר לבד את תחושת המלאות בשלפוחית ולזהות אותה. את יכולה מדי פעם להזכיר לו, אך נסי לעושת זאת מעט ולהוריד לחץ.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו