שאלת מיקום אחים בחדרים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלת מיקום אחים בחדרים
    נויה
    31/07/2012

שלום רב,

זקוקה מאוד לעצה מה עלי לעשות- יש לי שני ילדים ילד בן שנתיים וחצי וילדה בת שמונה חודשים, כרגע כולנו ישנים בחדר משותף בדירה שכורה אבל בשבוע הבא עוברים לבית גדול יותר ומתלבטים מאוד איך למקם את הילדים בחדרים. לכל ארוך הדרך ידעתי שאני אשים אותם בחדר משותף ויעשה חדר משחקים, אבל עכשיו אני כבר לר בטוחה מכיוון שאני לא אהיה רגועה להשאיר את הילדה לבד עם בני בחדר, רק היום גיליתי אותו בתוך המיטה שלה, מאוד נבהלתי וגם היא וזה ממש מסוכן, הוא לעיתים מרביץ לה ואף מעיר אותה במכות שהיא ישנה. החלטתי לותר על הרעיון של לינה משותפת לעת עתה. השאלה היא אם אני אשים את ביתי איתנו בדר זה יהיה נכון, היא עדיין יונקת בלילה וקטנה, אך אני פוחדת שזה יעורר עוד יותר קנאה אצל בני שכן אנחנו כל הזמן מאז שהוא נולד היינו איתו בחדר ופתאום הוא ימצא את עצמו לבד... או לעשות שני חדרים לכל ילד חדר? מה שאני פחות מתחברת כרגע..
    אשמח לעזרה מתלבטת מאוד ובעיקר חוששת
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלת מיקום אחים בחדרים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלת מיקום אחים בחדרים - תגובה

סמדר ריינר
    01/08/2012

שלום נויה,
    אם לא שני הילדים ביחד אז כל אחד לחוד. שינה משותפת של הילדה איתכם זה פחות מתאים. לא בטוח שלינה נפרדת בחדרים נפרדים תפתור את בעיית האלימות של הילד כלפי אחותו, ולזה צריך למצוא פיתרון אחר, בצורת גבולות ברורים וכו'. עצם העובדה שכיום כולכם ישנים בחדר משותף, משפיעה גם על חוסר הגבולות של הילד. הורים וילדים בחדר משותף, זה בעייתי. כרגע אני מבינה שזה נובע מתוך אילוץ, יכול להיות שכשזה ייפתר גם הילד קצת יירגע ויהיה פחות אלים. ייתכן ויש קשר בין הדברים. נסו כמה זמן ותראו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו