מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרידה מגן הילדיםאני02/08/2012
שלום,
הבן שלי בן 2.5, נמצא בגן פרטי.
זו השנה הראשונה שלו בגן (שנה קודם היה עם מטפלת).
בעוד שבוע מסתיימת השנה והוא יוצא ל"חופש גדול", אבל במהלך החופש אנחנו גם עוברים דירה, כלומר הוא לא יחזור לגן הנוכחי (שהוא אוהב מאוד), אלא יעבור לגן אחר.
השאלה שלי היא איך לבצע את הפרידה מהגן ?
האם להכין אותו כבר מעכשיו שאלו הם הימים האחרונים שלו בגן ? מה להגיד ?
האם לחכות ליום האחרון בגן ?
מה לעשות ביום האחרון בגן ? איך להיפרד מכולם ? (הרי סביר להניח שיהיה די בלאגן כי כולם יוצאים לחופש באותו היום).
בקיצור, אשמח לעצתכם, איך לעשות את הפרידה מהגן בצורה נכונה לילד.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה מגן הילדים - תגובה
סמדר ריינר02/08/2012שלום לך,
חשוב מאוד להגיד לו בהקדם כדי שיכול להתכונן נפשית. את שאר הפרידה כדאי לתאם עם הגננת. זה בהחלט תפקיד שלה לנהל את הפרידה מהילדים, מהגן וממנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
אני06/08/2012אני מדברת עם הילד ואומרת לו שאלו הימים האחרונים שלו בגן.
דיברתי עם הגננת - לטענתה, הוא הילד היחיד שעוזב את הגן ויתר הילדים ממילא ממשיכים לקייטנה, אז אין להם היפרדות ממשית.
בשורה התחתונה - היא לא עושה כלום בעניין.
יש משהו שאני יכולה לעשות לטובת הפרידה , מלבד זה שאני מדברת איתו ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... - תגובה
סמדר ריינר06/08/2012שלום לך,
אפשר לתאם עם הגננת שתביאו עוגה ביום האחרון שלו בגן, ולבקש ממנה להקדיש כמה דקות לעוגה ולפרידה בזמן המפגש באותו יום, אני בטוחה שזה משהו שאפשר לארגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)