בכי בלתי מוסבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בכי בלתי מוסבר
    תמר
    07/08/2012

שלום. בתי בת 4 ו3 חודשים.
    הבקרים איתה מאוד קשים. גם אם היא קמה לבד וגם אם אנחנו מעירים אותה תוך כמה דקות מגיע בכי שמקורו בשטות זו או אחרת (למשל פתיחת התריס) והיא פשוט בוכה ללא הפסק.. בזמן האחרון אנחנו מנסים לאמר לה שאנו לא נקשיב לה אם היא לא תפסיק לבכות ויוצאים מהחדר . בסופו של דבר אני מציעה לה שנספור ביחד עד 10 ואז זה בד"כ מסתיים. הבכי החזה חוזר לעיתים גם כשאני מוציאה אותה מהגן-הכל טוב ויפה אך ברגע שנכנסים לאוטו היא פתאום מתחילה לבכות והרבה פעמים אני ממש לא מבינה למה. לאחר שהיא נרגעת אני שואלת אותה למה היא בכתה והיא בעצמה אומרת שהיא לא יודעת למה..
    יכול להיות שמדובר באיזהשהי בעיה עם תחושות? אני יודעת שהחגורות של הכיסא בטיחות מאוד מפריעות לה והיא מתלוננת על זה כל הזמן (גם על התחתונים..)
    אנו רואים כי השיטה שלנו לא עובדת כי הבכיות ממשיכות...
    מה אנו לא עושים טוב?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכי בלתי מוסבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכי בלתי מוסבר - תגובה

סמדר ריינר
    07/08/2012

שלום תמר,
    אם יש בעיה תחושתית כדאי לבדוק אותה אצל מרפאה בעיסוק. לא נתתם שום פרטים נוספים עליכם ועל הילדה כך שקשה לדעתמ מה נובע הבכי.
    יכול להיות שפשוט אין לה דרך אחרת לבטא את עצמה, למשל להגיד שקשה לה להיפרד בגן, שהיא מתגעגעת, שקשה לקום בבוקר, שהיא צריכה יותר לאט. אולי המעברים קשים לה. אם זה כך, כדאי לעזור לה עם המעברים, משינה לקימה ולהיפך, מהבית לגן ולהיפך, ללוות אותה צמוד, לתת ליווי מילולי (עכשיו אנחנו עושים כך וכך ואחר כך נשעשה את זה ואת זה, וכו'), לעושת את המעברים לאט יותר, בקצב שלה, אם יש צורך להעיר אותה קצת יותר מוקדם בבוקר לצורך זה וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו