כיתת מצויינות לספורט

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כיתת מצויינות לספורט
    שנשוני
    08/08/2012

בתי עולה לכיתה א'.
    הציעו לה להצטרף לכיתת מצויינות לספורט בתחום התעמלות אומנותית.
    האימונים הם לאחר שעות הלימודים: 3 פעמים בשבוע האימון מיד לאחר סיום הלימודים ו 3 פעמים בשבוע אחרי ביום הלימודים ילדי הכיתה הולכים לצהרון הכולל ארוחת צהריים והכנת שיעורים ולאחר מכן מתעמלים משעה 15:00-18:00.
    מדובר בכיתה קטנה יחסית (עד 30 תלמידים) והמימון ברובו של משרד החינוך.
    בחודש האחרון בתי הצטרפה לאימונים וגילתה הרבה התלהבות ומוטיבציה. ואנחנו מרגישים שייתכן ויש בכך מקום להגשמה עצמית שלה וחינוך להישגיות ומצויינות.
    מצד שני, אני מאד חוששת...נראה לי שזה עומס לילדה בכיתה א', במיוחד הימים הארוכים. מה גם, שמדובר בבי"ס בשכונה סמוכה לשכונה שלנו.
    מה דעתך??????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיתת מצויינות לספורט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיתת מצויינות לספורט - תגובה

סמדר ריינר
    08/08/2012

שלום שרונה,
    אני רק יכולה לשתף אותך בדעתי האישית, אני אל בעד חינוך למצויינות, לא בצורה כזו ואל בעומס כזה ואל בגיל כזה. יש לה עוד הרבה שנים להגשים את עצמה, כרגע יותר חשוב לעזור לה לבנות את עצמה מבחינה חברתית, מבחינת הרגלי למידה, בעיני ילד צריך חיים נורמלים ולא חינוך כל כך אינטנסיבי, שלא לומר אגרסיבי להישגיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו