מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גירושין בת שלוש מעבר לעיר אחרתאריאלה08/08/2012
שלום רב
יש לי שתי שאלות. הראשונה היא : מה אומרים ואיך לילדה בת שלוש שהורים מתגרשים ?
השאלה השניה יותר מורכבת : איזה הסדר יהיה הכי טוב באופן זמני מהבחינה הפסיכולוגית עבור הילדה במצב הבא:
אנחנו גרים ברמת גן , אמא של בעלי ברמת גן , היא גם אוספת אותה מהגן בתחילת השבוע ובעלי ברביעי וחמישי. אמא שלי ואחותי גרות בחיפה.
עקב אילוצים כלכליים והתנהלות בעלי מולי , רוב הסיכויים שאי לא אוכל להמשיך לקיים שגרת חיים רגילה עבור הילדה ברמת גן ועש שתהיה פסיקה של שופט מה גובה המזונות שאב יתחיל להעביר אליי לחשבון אני לא אוכל לשכור דירה ברמת גן ולשלם גן לבד ולכן יאלץ לעבור לחיפה באופן זמני. אבל אני כן רוצה לשמור על כך שגם כשנהיה בחיפה האב יראה את הילדה.
במצב כזה , מבחינה פסיכולוגית , איזה הסדר ראיה יהיה הכי טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירושין בת שלוש מעבר לעיר אחרת - תגובה
סמדר ריינר08/08/2012שלום אריאלה,
בקשר לשאלתך הראשונה, הדבר הרצוי הוא ששני ההורים ישבו עם הילדה וסיבירו לה שאבא ואיאמ לא מסתדרים ביניהם ולכן לא יגורו ביחד יותר. זה לא קשור אליה ולא בגללה, ושניכם אוהבים אותה מאוד. ואז רצוי להסביר לה איך הולכים ההסדרים להיות, בהתאם למה שתחליטו בזמן הקרוב, עד כמה שאתם יודעים, למשל להסביר לה שתעברו לחיפה, ואבא יבוא לבקר, וכו'.
לגבי הסדרי הראייה, זה לא רציני ולא נכון לקבוע דבר כזה באינטרנט, בלי להכיר אתכם. יש אנשי מקצוע שזה תפקידם, עובדים סוציאליים פקידי סעד לסדרי דין, והם עושים עבודה מאוד יסודית כדי להמליץ על כזה דבר, ולכן נראה שעדיף להשאיר את העבודה הזו להם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך לגבי שיחה
אריאלה08/08/2012תודה על התגובה. רק שאלה אחת לגבי השיחה. מנוסח כזה הילדה לא תפחד שאם היא והורה שנשאר לגור אתה לא יסתדרו , אז גם היא תצטרך להפרד מההורה? איך נמנעים מכך שזה לא יוביל אותה למחשבה הזאת ולחרדה בעקבות זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך לגבי שיחה - תגובה
סמדר ריינר08/08/2012שלום אריאלה,
יכול להיות שחרדה כזו אכן תתעורר. אפשר לנסות להסביר לה שהורים אף פעם לא מתגרשים מהילדים. אבל אנשים מבוגרים שלא מסתדרים, יכולים להיפרד. בכל אופן לא הייתי נכנסת לזה אלא אם עולה שאלה ממנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)