טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני ובעלי רוצים לנסוע ל- 3 לילות לחו"ל, ולהשאיר תינוק בן 8 חודשים אצל סבא וסבתא שהוא מכיר היטב. מדי פעם ישן שם לילה. לציין גם שאנחנו גרים בשכנות אליהם, והתינוק רואה אותם יום יום ואוהב להיות שם. אני קצת חוששת להשאיר אותו, אך האם יש סיבה לדאוג? והאם כדי לנסוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מיכל, יש סיבה לדאוג, ובעיני לא מומלץ לנסוע. לילד בגיל הזה אין אפשרות להסביר שנסעתם ואתם חוזרים. מבחינתו זו מהפכה בעולם שלו שאין לו דרך להכיל אותה ולהסביר אותה לעצמו. הייתי ממליצה לחכות עם נסיעות כאלה עד לגיל שנתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד