התלבטות לגבי גן ילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי גן ילדים
    אילניתי
    23/02/2008

שלום, הבן שלי בן שנתיים נמצא בגן ילדים כשנה, אני מרוצה מהגן באופן כללי, ההערה וההתלבטות שיש לי לגביו היא שהוא מנוהל קצת בקשיחות יתרה. בשנה הבאה הוא יכול להמשיך באותו הגן כשהוא עולה לקבוצה של הילדים הגדולים יותר, שבה יהיו 22 ילדים אשר מרביתם נמצאים איתו כיום. בגן זה יש גנן (גבר) שנראה לי אף קשוח עוד יותר.
    אופציה נוספת שיש לנו היא גן מאוד מומלץ בו יהיו 18 ילדים בקבוצה - כולם חדשים עבור הבן שלי כולל הצוות ובו הוא יהיה הגדול ביותר. יהיו 2 ילדים חודשיים קטנים ממנו ועוד ילד 3 חודשים קטן ממנו וכל היתר עוד יותר קטנים בטווח של עד שנה הפרש. אני חוששת שקבוצת הגילאים הזו לא תהיה מספיק מעניינת ומלמדת עבורו.
    אשמח מאוד לדעת המלצתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי גן ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גן לילד בן שנתיים וחצי

שושי יעקובי
    27/02/2008

אני מבינה שאת שואלת לגבי השנה הבאה. הילד שלך יהיה בסביבות גיל שנתיים וחצי עד שלוש. בגיל זה מספיקה קבוצה של כ-5 ילדים בגילו על מנת שיוכל להנות מאינטראקציות חברתיות מספקות ומאתגרות. אם מרבית הילדים יהיו צעירים ממנו כל סביבת הגן עשויה להיות מותאמת לצרכים של הילדים הצעירים. יחד עם זאת חשוב להתאים את הסביבה לילד. לא הגיל הכרונולוגי בחודשים הוא הקובע אלא הסתכלות על אישיותו והתפתחותו.
    שושי יעקובי
    פסיכולוגית חינויכית והתפתחותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו