מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התלבטות לגבי גן ילדיםאילניתי23/02/2008
שלום, הבן שלי בן שנתיים נמצא בגן ילדים כשנה, אני מרוצה מהגן באופן כללי, ההערה וההתלבטות שיש לי לגביו היא שהוא מנוהל קצת בקשיחות יתרה. בשנה הבאה הוא יכול להמשיך באותו הגן כשהוא עולה לקבוצה של הילדים הגדולים יותר, שבה יהיו 22 ילדים אשר מרביתם נמצאים איתו כיום. בגן זה יש גנן (גבר) שנראה לי אף קשוח עוד יותר.
אופציה נוספת שיש לנו היא גן מאוד מומלץ בו יהיו 18 ילדים בקבוצה - כולם חדשים עבור הבן שלי כולל הצוות ובו הוא יהיה הגדול ביותר. יהיו 2 ילדים חודשיים קטנים ממנו ועוד ילד 3 חודשים קטן ממנו וכל היתר עוד יותר קטנים בטווח של עד שנה הפרש. אני חוששת שקבוצת הגילאים הזו לא תהיה מספיק מעניינת ומלמדת עבורו.
אשמח מאוד לדעת המלצתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גן לילד בן שנתיים וחצי
שושי יעקובי27/02/2008אני מבינה שאת שואלת לגבי השנה הבאה. הילד שלך יהיה בסביבות גיל שנתיים וחצי עד שלוש. בגיל זה מספיקה קבוצה של כ-5 ילדים בגילו על מנת שיוכל להנות מאינטראקציות חברתיות מספקות ומאתגרות. אם מרבית הילדים יהיו צעירים ממנו כל סביבת הגן עשויה להיות מותאמת לצרכים של הילדים הצעירים. יחד עם זאת חשוב להתאים את הסביבה לילד. לא הגיל הכרונולוגי בחודשים הוא הקובע אלא הסתכלות על אישיותו והתפתחותו.
שושי יעקובי
פסיכולוגית חינויכית והתפתחותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






.jpg)
