קשיי פרידה וקשר עם אמא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשיי פרידה וקשר עם אמא
    אמאשל
    09/08/2012

לאחרונה עברנו לארה"ב עם שני בנים (1.3 ו 3).
    בן ה3, הוא ילד מאוד רגיש ועדין, מאוד קשור לאמא (תמיד היה ככה). בזמן האחרון הוא רוצה להיות כל הזמן לידי, איתי בבית, לא רוצה חברים או ללכת לשום מקום, בא אלי למיטה בלילה עם כל הדברים כי הוא רוצה לישון במיטה עם אמא, לא משחרר אותי בבוקר בגן (גם זה תמיד היה, גם במשפחתון בארץ הפרידה הייתה מלווה בבכי, למרות שהוא מאוד אהב להיות שם, אבל עכשיו הכל חמור הרבה יותר).
    שאלתי בגן ואמרו לי שאין לו בעיות מיוחדות, שהוא לא מתבודד וילדים אחרים לא מציקים לו ומקבלים אותו יפה. הגננת כל יום אומרת שהוא מאוד נהנה בגן ושכל הקושי שלו מרוכז ב 10 דקות בבוקר.
    אני רואה עכשיו גם קושי בפרידה אצל הבן הקטן ואני תוהה האם אני עושה משהו לא נכון. איך אני יכולה לעזור להם להיות יותר עצמאיים ופחות קשורים אלי, במיוחד לגדול שאצלו זה כבר ממש מגיע למצב של חרדות.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיי פרידה וקשר עם אמא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי פרידה וקשר עם אמא - תגובה

סמדר ריינר
    09/08/2012

שלום לך,
    אני לא יכולה לדעת מה את עושה לא נכון כי את לא מספרת מה את עושה. סביר להניח, דרך אגב שאת צודקת. אני מציעה לך לנסות למצוא הדרכת הורים היכן שאת גרה, אולי דרך פסיכולוג שעובד עם הקהילה היהודית במקום, ושם תוכלו לעבור על מה שאת עושה כדי לדעת מה כדאי לשנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו