איך להיות מקובל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך להיות מקובל
    לידור
    11/08/2012

אני בן 10.5 ואין לי הרבה חברים. אני די מנודה וילדים מהמושב שאני גר בו עושים לי רק רע בחיים ולפעמים תחושה של רצון למות! הם קוראים לי בשמות מקללים ומעצבנים. לפעמים יש לי תחושה שאני רוצה להרביץ להם אבל אני מיתאפק. אני בעיקר רוצה לדעת מה עושים עם זה, אם יש דרך איך להיות מקובל או שזה "גורל" ואי אפשר לשנות את זה ולדעתי זה דרך התנהגות ובעיקר לחצים חברתיים אחד רב איתי אז החבר הכי טוב שלו רב איתי גם וככה עד שזה מגיע למצבים כאלה. אם יש דרך אשמח ללמוד אותה ולדעת מה הטעות/טעויות שלי בישביל שאוכל לתקן בזמן ושזה לא יהיה מאוחר מידי וזה יישאר ככה! תודה מראש על העזרה ואני יודע שחברים זה לכל החיים אז חשוב לי לתקן את הטעות הזאת בזמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להיות מקובל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להיות מקובל - תגובה

סמדר ריינר
    13/08/2012

שלום לידור,
    זה יפה וחושב שאתה רוצה לשנות וללמוד. אני חושבת שקשה לעשות את זה בלי עזרת מבוגר. אני לא יכולה לדעת מהתאור שנתת מה אתה עושה לא נכון, אם יש בכלל משהו כזה. יכול להיות שזה קשור לביטחון העצמי שלך, או לדברים אחרים, ויכול להיות שמשהו במבנה החברתי של קבוצת הגיל שלך במושב הוא בעייתי. זה לא גורל, בכל מקרה זה משהו שאפשר וצריך לשנות, אבל נראה לי שאתה זקוק לעזרת מבוגר. חשוב שתפנה בהקדם להורים שלך, ותבקש מהם עזרה בהקדם. אין סיבה שילד בגילך ירגיש שהוא רוצה למות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו