מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קושי עם מעבר דירהגילי12/08/2012
אנחנו בתהליך של מעבר דירה בו היה פער של שלושה שבועות בין עזיבת הדירה לכניסה לבית החדש. בשבוע הראשון נסענו לחופשה בצפון והיה נהדר. כעת אנחנו גרים שבועיים אצל שכנים, סמוך מאד לבית שלנו שעזבנו. יש לנו שלוש ילדות בגילאים 2.5, 5.5, ושמונה. הגדולות היו מאד עצובות עם העזיבה אבל מבינות את הסיטואציה הנוכחית ולא מגלות מצוקה יוצאת דופן לאור זאת שאנחנו ליד הבית שעזבנו בו גרים אנשים חדשים. זה אכן מוזר להן אבל אנחנו מדברים הרבה על הבית החדש, והתחלנו לתכנן איך יראו החדרים שלהן ואנחנו דואגים לתעסוקה כל הזמן ונראה לי שזה עובר בצורה סבירה. הקטנה, עם זאת, מאד מבולבלת. הסברנו לה שעכשיו מכינים לנו את הבית החדש ועד שהוא יהיה מוכן אנחנו גרים בבית של השכנים. כל עוד אנחנו כאן או בחוץ זה איכשהו בסדר אבל ברגע שמגיעים הביתה היא נכנסת לבכי ומצוקה נוראיים ובוכה שהיא רוצה הביתה ולא לבית של השכנים.
אני תוהה אם זו לא טעות נוראית להיות כאן ואם אנחנו צריכים לחשוב על אלטרניטבה - יש בית נוסף של חברים שמתפנה לשבוע ונוכל לעבור אליו שלא נמצא ליד הבית הקודם שלנו אבל אני לא יודעת אם מעבר נוסף, לאחר שכבר הבטחנו שאחרי הבית הזה עוברים לבית החדש, אם זה יהיה חכם או בעייתי שוב.
אשמח לשמוע את דעתכם על המצב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי עם מעבר דירה - תגובה
סמדר ריינר12/08/2012שלום גילי,
לא הבנתי איך את חושבת שעוד מעבר יכול להקל על המצב. כדאי להמעיט במעברים. בודאי שקשה לה, היא ילדה קטנה, ועבור ילדה כה קטנה היציבות מאוד חשובה וההסברים לא מספיקים להקל על המצוקה. צריך להיות סבלניים למצוקה שלה, ולנסות לתמוך בה ולהקל כמה שניתן עד שתעברו. גם אז בהתחלה יהיה קשה, כי זה עוד מעבר, וחשוב יהיה להקפיד על שיגרה ועל יציבות לאורך זמן אחרי המעבר הזה ולהמשיך להיות סבלניים למצוקה שלה, עד שעם הזמן, אני מקווה שזה יירגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)