מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מאבקי שליטהOBB13/08/2012
שלום,בני בן 4 וחצי גמול מטיטולים מזה כשנה בכל הקשור לפיפי במהלך היום(בלילה מרטיב במיטה ועדיין עם תחתון חיתול) מסרב בכל תוקף לעשות קקי בסיר/בשירותים,עברנו כבר את כל הבדיקות האפשריות כולל טיפול פסיכולוגי(שבו אני הייתי נוכחת),הילד מביע את החשש שלו מעשיית הקקי ורק לאחר מלחמות שכוללות בכי וצרחות וישיבה של מעל לשעה על הסיר הוא מצליח לעשות ולאחר מכן החשש חוזר,הוא עושה קקי בערך פעם בשבוע מכיוון שהוא מונע מעצמו את העשייה עצמה ומתאפק. ברור לי שאלו מאבקי שליטה-הוא שולט בגופו ומחליט על הקקי שלו,אך מה עליי לעשות??? האם לתת לזה לעבור לבד? האם יש טיפול נוסף שעדיין לא ניסיתי? אנא עצתך,תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאבקי שליטה - תגובה
סמדר ריינר13/08/2012שלום לך,
אם אלה אכן מאבקי שליטה, הפיתרון הוא להניח לו ולא לעשות מזה עניין. אני יודעת שזה קשה כי הוא כבר גדול. אבל אין ברירה. רק כשאת תניחי לזה הוא יהיה מסוגל לשחרר. המלחמות רק מחזקות את המאבק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
OBB13/08/2012תודה על התשובה-האם עליי להניח לנושא זה גם אם הוא גורם לו לכאבים ויכול לגרום לו לבעיה בריאותית? שכן זו הסיבה העיקרית שבגללה אני לוחצת עליו לעשות את הקקי בסיר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
סמדר ריינר13/08/2012שלום לך,
כן. זה הרי בלאו הכי לא פותר את הבעיה ולא עוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)