התלבטות בנושא מעבר לגן חדש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התלבטות בנושא מעבר לגן חדש
    ליאת
    14/08/2012

יש לנו ילדה בת 3 וחודשיים שנמצאת כרגע בגן פרטי ואמורה לעבור לגן עירייה עם 35 ילדים וצוות של גננת ושתי סייעות.הילדה מאוד אוהבת את הגן שלה, היא הולכת כל בוקר בשמחה ובבית מדברת בחיוביות על הגן.יש לה הרבה חברים אך כולם עוזבים ועוברים לגני עירייה. בנוסף הילדה לא מתקשרת עם צוות הגן(היא מאוד ביישנית ומופנמת).ברצוני לציין שהיא נכנסה לגן באמצע שנה ,עד אז היתה עם מטפלת מדהימה.אנו נורא מתלבטים האם להשאירה במסגרת המוכרת מה שיעניק לה ביטחון (למרות שצוות הגן לא ממש סייע בהתפתחות שלה מבחינה רגשית וכן מבחינה לימודית- לא עובדים עם הילדים בקבוצות, בדפי עבודה).כאשר הגן החדש עם ביקורות מאוד טובות. נשמח מאוד אם תעזרו לנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בנושא מעבר לגן חדש - תגובה

סמדר ריינר
    14/08/2012

שלום ליאת,
    שלום ליאת,
    לא הייתי מרבה במעברים. נראה לי שעדיף להשאיר במסגרת המוכרת, וגם לעזור לה בהקדם לפגוש ילדים חדשים שמגייעם לגן אחה"צ על ידי תאום עם האימהות שלהם, נראה לי שמעבר לגן עם 35 ילדים כאשר היא ביישנית ומתקשה לתקשר עם דמויות הסמכות יהיה לה קשה מדי, מה גם שלא נעשתה לכך מספיק הכנה, המעבר הוא די קרוב, והייתי מחכה איתו לשנה הבאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו