בבית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בבית
    דנה
    14/08/2012

הבת שלי בת שמונה וחצי,ילדה שמחה ,חברותית ועצמאית.בחודש האחרון היא מאד צמודה אלי וכל הזמן זקוקה לי.בלילה קשה לה להרדם ובאמצע הלילה היא באה אלינו למיטה.היא לא מוכנה ללכת לחברות אלא רק שיבואו אליה.אפילו לימי הולדת היא לא רוצה ללכת.כשאני לוחצת עליה מאד היא הולכת ןחוזרת מבסוטה מאד וניכר עליה שנהנתה.ניסיתי לדבר איתה ואין לה שום הסבר לכך.כל מה שהצלחתי להבין ממנה שהיא לחוצה מיזה שהיא לא נרדמת בלילה.היא רוצה לישון על מזרון בחדר שלנו.אני מתלבטת אם לאפשר לה את זה ובכלל איך עלי לנהוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבית - תגובה

סמדר ריינר
    14/08/2012

שלום דנה,
    תמיד תמיד לפני שמחליטים איך לנהוג חשוב להבין מה קרה. כי בזה תלויה התשובה. לא ברור עדיין מה קרה לילדה בת 8 וחצי שמחה חברותית ועצמאית שפתאום נהייתה חרדה. זה משהו שחייבים לברר אותו ולטפל בו ולא להזניח. אם אתם לא מצליחים מסיבה כלשהי להבין את זה ממנה, על ידי שאלות ישירות, כדאי לפנות בהקדם לאיש מקצוע כדי לנסות להבין את זה בכל זאת. עד אז לא הייתי משנה כלום בהתנהגות כרגע באופן זמני ולא מתנגדת לבקשות שלה עד שיהיה בירור יותר מעמיק של מה שקורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבית

דנה
    14/08/2012

תודה על התשובה.הסיבה היחידה שאני יכולה לחשוב עליה היא שאולי היא תעבור בית ספר.היא לא מתלהבת מהענין אבל גם לא מראה התנגדות נחרצת.יכול להיות שזה מה שמשפיע עליה עג כדי כך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבית - תגובה

סמדר ריינר
    14/08/2012

שלום דנה,
    הכל יכול ליהות ויכול להיות גם שלא, יש דברים שאנחנו לא יודעים, גם אם אנחנו ההורים ומכירים את הילד שלנו היטב.לכן, אם יש שינוי כל כך קיצוני ופתאומי בהתנהגות של ילד, עדיף לבדוק זאת לעומק ולא להסתפק בניחוש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו