ילד בין 6.5 שנכנס לישון עם אימו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בין 6.5 שנכנס לישון עם אימו
    דורון
    14/08/2012

שלום

אני אב לילד בין 6.5 שחי עם אימו בארצות הברית. נפרדנו כשהוא היה בין שלוש ואז היא עברה לשם.
    הילד נכנס כל לילה לישון את השעתיים האחרונות עם אימו במיטה.
    עד כמה הדבר חריג ? והאם צריך לנסות לשנות את זה גם באמצעים תקיפים ?
    אימו מתייחסת לכך כדבר סביר.
    אציין שהילד גם לא מוכן לישון לילה שלם במקום בו אימו לא נמצאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לתשובה

דורון
    14/08/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד בין 6.5 שנכנס לישון עם אימו - תגובה

סמדר ריינר
    14/08/2012

שלום דורון,
    למה אתה מתכוון כשאתה אומר "אמצעים תקיפים"?
    אני לא מכירה אתכם ולא שמעתי את הצד של גרושתך, ואני לא יכולה לדעת אם במקרה אני לא נכנסת כאן לסכסוך גירושין, ואינני רוצה לתת תשובה שתשמש חלילה את אחד הצדדים לליבוי הסכסוך הזה.
    שינה משותפת של ילד בגיל הזה עם הורה היא לא רצויה. יחד עם זאת, זה גם לא מאוד חריג, זה קורה במשפחות רבות.
    אם ניסית לדבר על כך עם האם, ולא הצלחת, לא נראה לי, למיטב ידיעתי שיש משהו נוסף שאתה יכול לעשות, כיוון שמטבע הדברים היכולת שלך להתערב בדרכי החינוך של גרושתך היא מוגבלת, במיוחד לאור העובדה שהיא חיה בארה"ב אבל לא רק.
    אני מציעה לך להתרכז במה שאתה יכול לתורם לחינוך הילד כשהוא איתך, פיזית או בטלפון או בסקייפ, בלי להכפיש את אימו כמובן.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דורון
    14/08/2012

אמצעים תקיפים זה מניעה פיזית של השינה הזו, זה לא משהוא שחייב לקרות. חבל שהשאלה התמימה התפרשה כניסיון להכניס אותך לסכסוך. רציתי לדעת אם זה משהוא שמחייב טיפול או משהוא שניתן לתת לו להימשך.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

סמדר ריינר
    15/08/2012

שלום דורון,
    אני לא פירשתי את שאלתך בהכרח כניסיון להכניס אותי לסכסוך. שים לב לניסוח הזהיר שבו נקטתי. אמרתי שאני לא מכירה אתכם וזה יכול להיות נסיון כזה. פורומים באינטנרט הם מדיה אנונימית. אני לא יכולה לדעת מי אתה, ובמה אתה מעוניין. עצם הסיטואציה שבה מישהו שואל לגבי מישהו אחר, בלי שהצד השני חושב שיש בעיה בכלל יש בה משהו שיכול להיות לא תמים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו