חיים חדשים וקשים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חיים חדשים וקשים
    מרים
    14/08/2012

אני אמא לבת 13 בעלי נפטר לפני 7 שנים ומאז מותו הבת שלי יושנת לידי באותו מיטה לפני שבוע התחתנתי לאיש גרוש ל 3 ילדים תאומים בני 7 שנים והם חיים עם אמא שלהם הבעיה שאני עברתי דירה ועיר ובית ספר חדשים לבת שלי מאוד קשה לה את כול השינויים בחייה ובעיקר שהיא צריכה לישון לבד בחדרה הפרטי ועוד שבוע לחזור לבית ספר חדש היא מעירה אותי באמצע הלילה ומבקשת ממני לישון לידה ובחדר שלי אני מאוד מרגישה את הכאב שלה וגם לי קשה אני צריכה עזרה דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיים חדשים וקשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחדר שלה

מרים
    14/08/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיים חדשים וקשים - תגובה

סמדר ריינר
    14/08/2012

שלום מרים,
    חשוב מאוד שבתך תישן לבד. זה לא התאים גם קודם כשהיא ישנה איתך. את יכולה לנסות להציע לה את קרבתך בדרכים אחרות במהלך היום אבל לא בזמן השינה בלילה. אפשר להבין אותה שזה קשה לה, אפשר ללוות אותה בקושי, להרגיע אותה, לנחם אותה אבל חייבים להפסיק את השינה המשותפת. אם יש לך אפשרות אפשר לנסות להפסיק את זה באופן הדרגתי, כלומר שתשינו בואתו חדר אבל לא באותה מיטה (כמבון שבשלב הזה בעלך הטרי עדיין לא יישן איתך באותו חדר)ורק אחר כך לעבור חדר.אם את זקוקה לעזרה מעבר לזה חשוב שתיפני להדרכת הורים מסודרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו