מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיים חדשים וקשיםמרים14/08/2012
אני אמא לבת 13 בעלי נפטר לפני 7 שנים ומאז מותו הבת שלי יושנת לידי באותו מיטה לפני שבוע התחתנתי לאיש גרוש ל 3 ילדים תאומים בני 7 שנים והם חיים עם אמא שלהם הבעיה שאני עברתי דירה ועיר ובית ספר חדשים לבת שלי מאוד קשה לה את כול השינויים בחייה ובעיקר שהיא צריכה לישון לבד בחדרה הפרטי ועוד שבוע לחזור לבית ספר חדש היא מעירה אותי באמצע הלילה ומבקשת ממני לישון לידה ובחדר שלי אני מאוד מרגישה את הכאב שלה וגם לי קשה אני צריכה עזרה דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחדר שלה
מרים14/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיים חדשים וקשים - תגובה
סמדר ריינר14/08/2012שלום מרים,
חשוב מאוד שבתך תישן לבד. זה לא התאים גם קודם כשהיא ישנה איתך. את יכולה לנסות להציע לה את קרבתך בדרכים אחרות במהלך היום אבל לא בזמן השינה בלילה. אפשר להבין אותה שזה קשה לה, אפשר ללוות אותה בקושי, להרגיע אותה, לנחם אותה אבל חייבים להפסיק את השינה המשותפת. אם יש לך אפשרות אפשר לנסות להפסיק את זה באופן הדרגתי, כלומר שתשינו בואתו חדר אבל לא באותה מיטה (כמבון שבשלב הזה בעלך הטרי עדיין לא יישן איתך באותו חדר)ורק אחר כך לעבור חדר.אם את זקוקה לעזרה מעבר לזה חשוב שתיפני להדרכת הורים מסודרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)