מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חופשה בלי הילדהלי15/08/2012
שלום,
אני ובעלי צפויים לנסוע בקרוב ל- 6 ימים לחופשה בחו"ל. זו חופשה דרך מקום העבודה, ולצערי אי אפשר לצרף ילדים.
בתי בת שנתיים ו- 4 חודשים, מבינה הכל, מדברת משפטים שלמים, בוגרת לגילה.
מאוד קשורה אליי ולבעלי ואנו כמובן מאוד אליה, והיא תמיד מצפה לשובנו- אם זה להחזיר אותה מהגן ואם זה להגיע לאסוף אותה מאמי כשהיא שומרת עליה. בכל צלצול דלת היא מצפה שזה יהיה אני או בעלי.
מאוד קשה לי המחשבה שאנו ניעלם לה פיזית ל- 6 ימים (אנו כמובן נשוחח איתה בטלפון ונעשה שיחות וידאו כל יום). ושהיא לא תבין למה אמא ואבא לא באים לקחת אותה, ושהיא אולי תפחד כשהיא לא תראה אותנו, ותהיה מאוד עצובה. היא תהיה עם ההורים שלי ואחים שלי, וביקשתי מכולם להיות סביבה בימים האלה, ולשחק איתה המון כדי להסיח את דעתה.
אודה לקבלת עצה איך להתנהל עם העניין בצורה הטובה ביותר בשביל הילדה. איפה להגיד לה שאבא ואמא נמצאים? איך להקל עליה ב- 6 ימים האלה? יש משהו מיוחד שכדאי לעשות לאחר שאנו חוזרים? (לקחנו חופש ביום למחרת החזרה, ואנו מתכוונים לא לשלוח אותה לגן ורק להיות איתה ביום הזה).
מאוד מאוד מאוד קשה גם לי העניין הזה, ואני לא מצפה לנסיעה הזו, בגלל שאהיה רחוקה ממנה.
אודה לעצתכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופשה בלי הילדה - תגובה
סמדר ריינר15/08/2012שלום לי,
רצוי אם ניתן שמי שמשגיח עליה יבוא לבית שלכם ולא היא אליו, אם אין ברירה אז לצרף איתה חפצים ומצעים שהיא קשורה אליהם כדי שתהיה כמה שיותר תחושה של דברים מוכרים. לגבי הסבר - פשוט להסביר לה את האמת, שאבא ואימא יוצאים לטיול, ואי אפשר לקחת שלם ילדים, ואתם תתקשרו אליה ותדברו איתה כל יום. חשוב מאוד, אם כבר החלטתם לעשות את לנסות לשדר כמה שפחות חרדה ואשמה כי זה עוד יותר יגביר את התחושה שלה שעושים לה משהו נורא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)