חופשה בלי הילדה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חופשה בלי הילדה
    לי
    15/08/2012

שלום,

אני ובעלי צפויים לנסוע בקרוב ל- 6 ימים לחופשה בחו"ל. זו חופשה דרך מקום העבודה, ולצערי אי אפשר לצרף ילדים.
    בתי בת שנתיים ו- 4 חודשים, מבינה הכל, מדברת משפטים שלמים, בוגרת לגילה.
    מאוד קשורה אליי ולבעלי ואנו כמובן מאוד אליה, והיא תמיד מצפה לשובנו- אם זה להחזיר אותה מהגן ואם זה להגיע לאסוף אותה מאמי כשהיא שומרת עליה. בכל צלצול דלת היא מצפה שזה יהיה אני או בעלי.
    מאוד קשה לי המחשבה שאנו ניעלם לה פיזית ל- 6 ימים (אנו כמובן נשוחח איתה בטלפון ונעשה שיחות וידאו כל יום). ושהיא לא תבין למה אמא ואבא לא באים לקחת אותה, ושהיא אולי תפחד כשהיא לא תראה אותנו, ותהיה מאוד עצובה. היא תהיה עם ההורים שלי ואחים שלי, וביקשתי מכולם להיות סביבה בימים האלה, ולשחק איתה המון כדי להסיח את דעתה.

אודה לקבלת עצה איך להתנהל עם העניין בצורה הטובה ביותר בשביל הילדה. איפה להגיד לה שאבא ואמא נמצאים? איך להקל עליה ב- 6 ימים האלה? יש משהו מיוחד שכדאי לעשות לאחר שאנו חוזרים? (לקחנו חופש ביום למחרת החזרה, ואנו מתכוונים לא לשלוח אותה לגן ורק להיות איתה ביום הזה).
    מאוד מאוד מאוד קשה גם לי העניין הזה, ואני לא מצפה לנסיעה הזו, בגלל שאהיה רחוקה ממנה.
    אודה לעצתכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חופשה בלי הילדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חופשה בלי הילדה - תגובה

סמדר ריינר
    15/08/2012

שלום לי,
    רצוי אם ניתן שמי שמשגיח עליה יבוא לבית שלכם ולא היא אליו, אם אין ברירה אז לצרף איתה חפצים ומצעים שהיא קשורה אליהם כדי שתהיה כמה שיותר תחושה של דברים מוכרים. לגבי הסבר - פשוט להסביר לה את האמת, שאבא ואימא יוצאים לטיול, ואי אפשר לקחת שלם ילדים, ואתם תתקשרו אליה ותדברו איתה כל יום. חשוב מאוד, אם כבר החלטתם לעשות את לנסות לשדר כמה שפחות חרדה ואשמה כי זה עוד יותר יגביר את התחושה שלה שעושים לה משהו נורא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו