אהבה אפלטונית א-מינית למישהי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אהבה אפלטונית א-מינית למישהי
    אלינור
    16/08/2012

אני אוהב מישהי אהבה א-מינית. ההורים שלה לא נותנים לי לראות אותה. זה גורם לי לברוח מהמציאות, וגורם לי לרגעים של דיכאון ואז רגעים של שיגעונות שבהם אני בורח למשל לסקס עם גברים, ואז שוב נכנס לדאון עמוק שבו אין לי חשק לכלום וכל דבר משעמם אותי.
    אני נע בין רגעים של הדאון לבין רגעים של בריחות מהצער של הגעגועים ממנה. כשאני בדאון אני נזכר בה. וכשאני בבריחות אני כאילו בורח מקודש (כאשר קודש זה הצער שלי על האובדן שלי ממנה) לחול ועושה הפרדה בין קודש לחול. כשאני בבריחות אני מרגיש שאני בחול ואסור להיזכר בה כי היא שייכת לקודש. ואז אחרי שאני מסיים את הבריחות אני נכנס שוב לדאון עמוק שבו אני מתגעגע אליה ורוצה לפתח תמונות שלה בבית.
    איך מתמודדים ומעבירים את הזמן כי אני כבר במשך יותר משנה מעביר את הזמן בצורה הזאת וזה לא בריא לי כי ככל שהזמן עובר כשאני לא רואה אותה אז כך אני יותר משתגע בבריחות מהמחשבות עליה (חול) ובדאון (קודש כשאני כן חושב עליה ומתגעגע אליה)?
    עוד דבר שמטריד אותי הוא שהיא תאהב אנשים אחרים ואז הכימיה ביננו תיעלם אחרי שהרבה זמן לא ראיתי אותה, איך אני מתמודד עם זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברת הודעה לפורום אחר

סמדר ריינר
    16/08/2012

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_פסיכולוגיה' id=link]פסיכולוגיה[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו