מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצותאירית19/08/2012
הבת שלי בת 3.5 ומגיל שנה חוזרת תופעה שאני לא יודעת איך להתייחס אליה.
בכל פעם שהיא יושבת בכיסא ונשענת על שולחן, היא עושה תנועות עם האגן קדימה ואחורה. די ברור לי שהתנועה מענגת אותה לכן היא ממשיכה.
השאלה שלי איך להסביר לה או מה להגיד לה כדי שלא תעשה את זה בפומבי או באופן כל כ"כ קבוע.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
סמדר ריינר19/08/2012שלום אירית,
בתך היא מספיק גדולה כדי לדבר איתה בצורה יחיסית ישירה על העניין. אפשר להגיד לה שתא מבינה שהתנועות האלה נעימות לה, וזה עושה לה נעים וזה בסדר גמור, אבל אלה דברים שעושים בפרטיות בחדר ולא ליד אנשים. אם בכל זאת היא לא מסוגלת להפסיק לעשות את זה או עושה זה ממש הרבה, כדאי לפנות לטיפול ולבדוק מה קורה וממה זה נובע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות
אירית20/08/2012תודה על המענה המהיר, השאלה האם מדובר בהתנהגות נורמטיבית בגיל הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות - תגובה
סמדר ריינר20/08/2012שלום אירית,
אוננות היא נורמטיבית בכל גיל, אפילו אצל תינוקות. זה תלוי כמובן במינון, ילד שרק מאונן כל היום וזה פוגע בפעילות שלו בתחומים אחרים, או שלא מסוגל למרות הסברים שמתאימים לגילו להפסיק לעשות אץ זה ליד אנשים זה מעורר סימני שאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)