התייעצות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    אירית
    19/08/2012

הבת שלי בת 3.5 ומגיל שנה חוזרת תופעה שאני לא יודעת איך להתייחס אליה.
    בכל פעם שהיא יושבת בכיסא ונשענת על שולחן, היא עושה תנועות עם האגן קדימה ואחורה. די ברור לי שהתנועה מענגת אותה לכן היא ממשיכה.
    השאלה שלי איך להסביר לה או מה להגיד לה כדי שלא תעשה את זה בפומבי או באופן כל כ"כ קבוע.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות - תגובה

סמדר ריינר
    19/08/2012

שלום אירית,
    בתך היא מספיק גדולה כדי לדבר איתה בצורה יחיסית ישירה על העניין. אפשר להגיד לה שתא מבינה שהתנועות האלה נעימות לה, וזה עושה לה נעים וזה בסדר גמור, אבל אלה דברים שעושים בפרטיות בחדר ולא ליד אנשים. אם בכל זאת היא לא מסוגלת להפסיק לעשות את זה או עושה זה ממש הרבה, כדאי לפנות לטיפול ולבדוק מה קורה וממה זה נובע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות

אירית
    20/08/2012

תודה על המענה המהיר, השאלה האם מדובר בהתנהגות נורמטיבית בגיל הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

סמדר ריינר
    20/08/2012

שלום אירית,
    אוננות היא נורמטיבית בכל גיל, אפילו אצל תינוקות. זה תלוי כמובן במינון, ילד שרק מאונן כל היום וזה פוגע בפעילות שלו בתחומים אחרים, או שלא מסוגל למרות הסברים שמתאימים לגילו להפסיק לעשות אץ זה ליד אנשים זה מעורר סימני שאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו