טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני בן 3.5 ילד חכם ושמח, רגיש מאוד וסובל מקושי בויסות התחושתי. הוא מאוד קשור אלינו ההורים, אבל בזמן האחרון יש לו כל מני "יציאות" כמו: "אני לא אוהב את אמא\אבא" "אני רוצה להרוס את אמא" "אני רוצה שאמא תעוף לשמיים ולא תחזור"... האם זה נורמלי?? יש לציין כי אני בהריון בחודש רביעי והחודשיים הראשונים היו מאוד קשים לי פיזית ונפשית, לא הייתי יותר מדי פנויה להשתולל ולשחק כמו שבדרך כלל. מה דעתך???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רינה, אין כאן עניין של נורמלי או לא נורמלי, זה לגמרי טבעי שילדים כועסים לעיתים על ההורים שלהם ומבטאים שנאה, זה לא בהכרח אומר משהו חריג. יש רגעים שהוא מאוד ואהב אותך ויש רגעים שאת ממש מעצבנת אותו, הוא עוד ילד קטן, וזו הדרך שלו לבטא כעס. כדי לדעת אם יש בעיה חשוב לשים לב האם יש קשיים נוספים בהתנהגות בגן ובבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד