מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה להורים שהתגרשוויולי20/08/2012
היי . יש לי ילדה בת שנתיים לאחרונה אני ובעלי התגרשנו .. יש להם הסדרי ראייה פעמיים בשבוע כל שבת שנייה.. וכול הזמן הילדה איתי..
כל פעם שהאבא מגיע היא מתרגשת נורא ורצה אליו הולכת בלי בעיות.
ועכשיו בגלל החופש הגדול היא הייתה אצלו 3 לילות ברציפות וכשבאתי לאסוף אותה היא כאילו בכלל לא התרגשה ממני .. להפך כאילו רצה למקום אחר .. ושבאנו ללכת היא ממש מדבקה אליו ולא רצתה ללכת.. וגם שהתחלו ללכת היא פתאום תפסה בכי אבא .. אבא.. מה שממש גרם לי קצת לעצבות ..
מה הסיבה שכך היא מנהגת בדר"כ שהיא אצלי כיף לה .. אני לא יודעת מה אני אמורה להרגיש האם זה נורמלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי
יולי20/08/2012כאשר הילדה ישנה אצל האב לדעתי היא ישנה איתו במיטה, ושהיא חוזרת היא תמיד רוצה לישון גם במיטה איתי .. אני לא שואלת את הגרוש שלי איפה היא ישנה.. אבל ני מאמינה שהוא שם אותה לישון איתו כי הוא התגעגע אלייה ורוצה גם את הקירבה איתה. איך אני יכולה לשאול אותו ולהסביר לו שעדיף שהיא תישן במיטה שלה ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי - תגובה
סמדר ריינר20/08/2012שלום יולי,
בדיוק כמו שניסתחת את זה כאן. תבררי איתו אם אכן זה כך ותגידי לו שאת מבינה שהוא מאוד מתגעגע אליה, אבל זה לא בריא עבורה, כי היא מקבלת מסר מזה שהיא כאילו שוות ערך לבת זוג או אדם מבוגר, בעוד שהיא ילדה וחלק משמירת גבולות בבית זה שילדים והורים ישנים לחוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה להורים שהתגרשוו - תגובה
סמדר ריינר20/08/2012שלום יולי,
את לא אמורה להיעלב מזה, זה לא אורמ שלא כיף לה אצלך, יכול להיות שעצם המעבר קשה לה, אין סיבה שתיעלבי מזה ברמה האישית, זה נומרלי לגמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)