אמא שקיללה ברוסית תחברה שלי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אמא שקיללה ברוסית תחברה שלי
    ג'ניה
    22/08/2012

יש לי חברה היא רוצה לעזור לי במריבה של החברה שלי מקודם היא החברה שרוצה לעבור לי שואלת אותי למה פרצתי לה לאקולוקו וזה אני אומרת לה שגם לי היה אותם דברים וגם לשנייה היה אותם דברים בקיצור אני אמרתי שלקחתי תדברים
    היום אחרי שאמא שלי היסתפרה אצל שכנה בבלוק היא שואלת אותי מה אני עושה בבלוק אני אומרת שאני רציתי לשאול תחברה שרוצה לעזור לי אז אמא שלי אומרת לי שאני הלך הביתה טוב הלכתי הביתה היא סוגרת אחריי תדלת ואמא שלי אומרת ברוסית שהילדה הזאת עושה דברים ראים והחברה שלי שרצתה לעזור לי היא דפקה בדלת והיא אמרה לאמא שלי "את לא יודעת עליי כלום" לקחה תדברים שלה מהמדרגות ירדה הביתה ובכתה ואני דיברתי איתה בסקייפ והיא אומרת לי "עזבי אותי את לא רוצה להיסתבך בצרות"אמרתי לה שסבתא לי מבקשת שתבואי אז היא מסרבת

אני מאוד מקווה שתעזרו לי בבקשה כי אני לא יודעת איך להתמודד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא שקיללה ברוסית תחברה שלי - תגובה

סמדר ריינר
    22/08/2012

שלום ג'ניה,
    קודם כל כדאי לתת לדברים קצת להירגע. החברה שלך נפגעה, זה ברור, אפשר להבין למה. נסי לכתוב לה במייל, ולא בדיבור פנים אל פנים, שאת מצטערת, שהייתה אי הבנה, שאת מבינה שהיא כועסת וזה חבל לך, ותניחי לה, גם אם היא רוצה לא להגיב כרגע. אחר כך, תני גם לאימא להרגע, וכשהיא רגועה נסי להסביר לה שאת יודעת שהיא אוצה את טובתך, ואת מעריכה אותה ואוהבת אותה על זה שהיא רוצה לשמור עלייך, אבל מבקרה הזה היא טעתה. חכי כמה ימים עד שהעניינים יירגעו, ונסי שוב לפנות לחברה. אני בטוחה שלאט לאט אי ההבנה תסתדר, ואפשר יהיה לדבר שוב.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו