פסיכולוג?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פסיכולוג?
    אסתי
    23/08/2012

הבן שלי (סנדוויץ) בן 8 וחצי עולה לג'. ילד חכם נבון מאוד. באמצע כיתה ב נאמר לנו שיש לו קצת בעיות חברתיות. הוא לא משותף במשחקי החברה בהפסקה, מנדים אותו, הוא מגיב בהצקות.... כמו כן הוא יושב בכיתה וכל דבר קטן מתסיס אותו. חשבנו על בעיות קשב (יש לנו במשפחה..) ואנחנו בדרך לפגישה עם נוירולוג. לפני מס ימים התקשרה המחנכת משנה שעברה והזכירה שהיה לו סיפור עם ילד בכיתה ו שהציק לו המון. ואולי יש קשר לזה כי היא לא זוכרת שהוא היה ככה לפני. אין לנו תיארוך מדויק!
    אני יכולה להצביע על כך שהוא לא יכול לדחות סיפוקים. הכל כאן ועכשיו! כאשר אני מדברת איתו הוא לא מספר ! יש תחושה של סיפורי כיסוי. כשאני חוקרת זה כמו בונקר...אבל התחושה היא שיש משהו שמציק לו. האם כדאי ללכת לפסיכולוג ילדים בנסיון לפתוח את הילד ולראות מה באמת?? אולי תוכלי להמליץ?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסיכולוג?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסיכולוג? - תגובה

סמדר ריינר
    23/08/2012

שלום אסתי,
    יש כאן כנראה שילוב של מספר בעיות, אולי גם קשב וריכוז, אולי גם בעיית תהנגות ובעיה חברתית שנבעת ממנה. אני חושבת שיועיל לעושת את שני בדברים במקביל, פנייה לנוירולוג ופניה לטיפול פסיכולוגי. אתם יכולים לפנות לאחת ממנהלות הפורום שעובדת באיזורכם או לבקש מפסיכולוגית בית הספר המלצה על השיורתים הטיפוליים באיזורכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו