בובה בדמות אבא לילד להורים גרושים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בובה בדמות אבא לילד להורים גרושים
    דנה
    25/08/2012

אני גרושה ואמא לתאומים בני כמעט 3, האחד קשור מאוד לאביו,יותר מאחיו ולאחרונה אני מוצאת אותו מדבר עם בובה קטנה בדמות חזרזיר וקורא לה אבא,משוחח איתה ומאחל לה לילה טוב וכו, כשאביו הגיע השבוע לביקור וסיפרתי לו בני היה נבוך מאוד ,
    אשמח לשמוע דעתכן המקצועית,ההגיון שלי כאמא אומר לי שמדובר במעיין פתרון יצירתי ושימוש בדמיון של בני למצוא מעיין "תחליף" לדמות אביו כשהוא לא בסביבה בגלל הקשר הטוב ביניהם,ומין הסתם הוא לא חש צורך באותה בובה כשאביו נמצא פיזית באזור
    האם הדבר מעיד על משהו בעייתי או חסר של בני בזמן עם אביו?...תןדה מראשש
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בובה בדמות אבא לילד להורים גרושים

דנה
    25/08/2012

למה שאלתי מהיום לא נענתה בעוד שאלות שנשאלו אח"כ נענו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בובה בדמות אבא לילד להורים גרושים - תגובה

סמדר ריינר
    25/08/2012

שלום דנה,
    לא ראיתי את שאלתך. אני חושבת שאת מבינה את המצב נכון. נראה שאכן הבובה מסייעת לבנך לשמור על קשר פנימי עם אביו, לאור העובדה שהוא פחות רואה אותו עקב הגירושין. אני חושבת שהתשובה לשאלה אם יש לילד חסר בעניין היא מובנת מאליה, אין ספק שכאשר ההורים מתגרשים ההורה שאותו רואים פחות חסר. את בעצמך מבינה זאת אחרת לא היית חושבת,בתבונה ,על ההסבר שמצאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו