טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני גרושה ואמא לתאומים בני כמעט 3, האחד קשור מאוד לאביו,יותר מאחיו ולאחרונה אני מוצאת אותו מדבר עם בובה קטנה בדמות חזרזיר וקורא לה אבא,משוחח איתה ומאחל לה לילה טוב וכו, כשאביו הגיע השבוע לביקור וסיפרתי לו בני היה נבוך מאוד , אשמח לשמוע דעתכן המקצועית,ההגיון שלי כאמא אומר לי שמדובר במעיין פתרון יצירתי ושימוש בדמיון של בני למצוא מעיין "תחליף" לדמות אביו כשהוא לא בסביבה בגלל הקשר הטוב ביניהם,ומין הסתם הוא לא חש צורך באותה בובה כשאביו נמצא פיזית באזור האם הדבר מעיד על משהו בעייתי או חסר של בני בזמן עם אביו?...תןדה מראשש דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום דנה, לא ראיתי את שאלתך. אני חושבת שאת מבינה את המצב נכון. נראה שאכן הבובה מסייעת לבנך לשמור על קשר פנימי עם אביו, לאור העובדה שהוא פחות רואה אותו עקב הגירושין. אני חושבת שהתשובה לשאלה אם יש לילד חסר בעניין היא מובנת מאליה, אין ספק שכאשר ההורים מתגרשים ההורה שאותו רואים פחות חסר. את בעצמך מבינה זאת אחרת לא היית חושבת,בתבונה ,על ההסבר שמצאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד